Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

corka robotnikow syn lekarki i prawnika

Polecane posty

Gość gość

Spotkanie rodzicow. Jakie opinie.

Gość gość
to nie ma znaczenia:) jestem córką nauczycielki i nauczyciela, a teściowa lekarz teść prawnik:)

Gość gość
Tylko, ze rodzice syna to "prostaki" i "buraki" :)

Gość gość
A po co rodzice maja sie dogadywac? Beda widywac sie na weselach i pogrzebach:) Hmmmm?

Gość gość
zacofanie

Gość gość
w ryja cie upnac?

Gość gość
Ale mnie?

Gość gość
A kto biedaczyna? ja?

Gość gość
Po słuchaj piosenki Verby "Chłopak i dziewczyna" ! Licz sie z tym!

Gość gość2
a czy autor/ka piszac "robotnicy" ma na myśli prostaków i buraków, czy po prostu przecietnie inteligentnych i normalnie sie zachowujących pracujących ludzi? bo to zasadnicza różnica;)

Inteligentni ludzie potrafią rozmawiać z każdym, zatem zakładając, że rodzice twojego faceta są inteligentni (a nie tylko mają wykształcenie), powinni umieć sie zachować i nei okazywać wyższości.

I nie wstydź się swoich rodziców, bądź z nich dumna :) To, że są tlyko robotnikami nic nei znaczy, najważniejsze że są kochającymi rodzicami :)

Gość gość
Niedobre połączenie. Że mu w ogóle pozwolili się z tobą zadawać...

Maciuś, rozumiem, że klasę robotniczą utożsamiasz z patologią :D ale zakładam, że rodzice jej faceta są ciut mądrzejsi życiowo od Ciebie :)

Gość gość
Moi rodzice robotnicy (klasa robotnicza), inteligentni na poziomie, ojciec faceta prawnik, ale burak straszny i facet obawia sie spotkania;) Paradoksalna sytuacja;) tak chcialam przelamac sterotypowe myslenie:)

Zatem będzie problem skoro ojciec prawnik ma się za lepszego :O Trudno, przeżyjesz spotkania rodzinne od święta.

Gość gość
Jak ogólnie wam się powodzi? Dziewczynie raczej nie chodzi o podniesienie statutu społecznego?

Gość gość
Sluchalam piosenke verby, powiem Ci, ze dobrzy inteligentni ludzie poradza sobie w zyciu. Jesli ktos gardzi kims ze wzgledu na status materialny i wyksztalcenie to ma nierowno pod sufitem. Kazdy rodzic chce dobrze dla dziecka a zapewniam, ze dobrze nie znaczy bogato i "wyksztalcono"

Gość gość
Chodzi o konkretnego czlowieka a nie o status;) Moglby nie miec nawet rodziny i byc bezdomy;)

Gość gość
Nie chodzi o patologię, i o moją "życiowość" się nie martw, ja życie znam... Ciekawe czym jego rodzice się pochwalą "mój x to się zadaje z tą od..." (I tu pada rzeczowa ocena)

Gość gość
Zadaje sie z fajna dziewczyna - wystarczy

Gość gość
Wiele ludzi tak ocenia, tak już po prostu jest. A i jeszcze wygląd jest istotny.

Autorko, nie martw sie na zapas, twój facet wybrał ciebie, jeżeli jego rodzice są choć trochę inteligentni to zaakceptują jego wybór i będą sie cieszyć jego szczęściem :)

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] Maciek B Nie utożsamiam klasy robotniczej z patologia. Sam kiedyś byłem robotnikiem.---- odp: ------A TERAZ JEESTES LOSIEM:D:D:D:D ROBOTNIKIEM

Gość gość
Tzn jak przyszlam pierwszy raz to jego mama latala z kawa itd i mila byla. Moze zle sie wyrazilam. Troche chcialam sprowokowac do dyskucji i posluchac opinii ludzi. To moj chlopak wstydzi sie ojca prawnika bo jest burakiem. I dlatego boi sie spotkania:P

Mysle ze wogole taki problem nie powinien istniec ..hmm jakies smieszne podzialy na klasy zreszta zwiazesz sie ewentualnie z synem a nie z jego rodzicami ...Zreszta wyksztalcenia nie czyni inteligentnym

Gość gość
Ocyzwiscie moi rodzice sa bardzo inteliegentni i co z tego, ze nie maja wyksztalcenia;) chcialam Was tylko sprowokowac:)