Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LubiacySex

Czy w kobiecie może byc ukryty choc mały demon seksu

Polecane posty

Gość LubiacySex

Jestesmy para od 6 lat , mamy ja 39 ona 33 latka i 4 letnia wspaniała córeczke oraz normalny nawet nie mały dom , no i psa oczyświcie :-) Po urodzeniu dziecka przez rok czasu moze mielismy ze dwa stosunki pózniej zaczeło się troszke bardziej rozkrecac Cóż muszę przyznac jestem małym seksoholikiem i uwielbiam seks z moja pania choć to ja zawsze musze byc ta strona inicjującą zabawę . Właściwie to tylko w łóżku bo wszedzie inniej nie wypada -( No i o seksie oralnym czy tez analnym to zapomnij Ale sam nie wiem czy jest to wynik tego że czegoś nie lubi czy też może lekko wstyd ja hamuje Dodam że jest piekna kobieta moze cycuszki nie za duze ale naprawde jest cool :-) Kiedy kochamy sie na pieska i widze jej drugi otworek to mam ochote spróbowac ale boje sie ze spale wszystko . Sam nie wiem ... moze to problem z moim seksistowskim podejsciem do zycia ale ciezko z natura walczyc .... ciekaw jestem waszych opinie a moze porad

Co wam młodym osobom odpiertala ten anal.?Oral jest jeszcze do przyjęcia oczywwiście jak ja kręci minetka.Nie każda kobieta lubi gdyż za szybko dochodzi do orgazmu.Wolą dłuższe chwile rozkoszy.Przygotuj się na to a najlepiej porozmawiaj ,mozesz mieć kłopoty jak tego nie uczynisz.

Gość gość
Są dwa sposoby: 1Jak już bierzesz ją od tyłu to przed wsadzeniem w cipkę dotknij penisem jej drugiej dziurki, ale tylko dotknij i zobacz jej reakcję, zawsze możesz powiedzieć że to przez nieuwagę, ale jeśli nic nie mówi to dotykaj jej tam przez dłuższa chwilę, jeśli przyniesie jej to rozkosz to może coś zaskoczy. 2 Możesz również zapytać ją o to czy byście nie spróbowali. Pamiętaj, że ona również może mieć takie marzenia ale krępuje się o tym powiedzieć a może miałaby na to ochotę. Ty musisz przejąć w takim razie inicjatywę.

Gość LubiacySex
Nie za bardzo rozumiem Po pierwsze jaki ja mlody ? a po drugie nie nie odpie....! Poprostu seks ma wiele twarzy Na co mam sie przygotowac ?

Gość LubiacySex
pytalem pare razy niby to w zartach ale zawsze w zartach odpowiada z usmiechem "No co ty misku ? "

Gość gość
no to chyba nie da rady

Gość brutalnie szczery
Przegrałeś życie, taka prawda :O🖐️

Gość gość
Kobiety czasami ukrywaja gleboko swoje prawdziwe mozliwosci . Obawiaja sie nie zrozumienia czy tez wstydza sie swojej drugiej twarzy .... A jak trafi sie kochanek to na maxa z nim pojda i nawet nie pomusla ze oral jest czyms beee

Gość LubiacySex
Czasami tez tak mysle ze po prostu krepuja sie nas nasze polowki i nie chca przekroczyc pewnych bariei ...szkoda bo moze z innym by to zrobily

Lubiący - tak. Taki demon jest w każdej kobiecie. Wielu chce go zbudzić, ale często się boi go obudzić. Bo jak obudzi, to często seks zaczyna się wieczorem w piątek a kończy w poniedziałek nad ranem.

Gość LubiacySex
paranago - jak by to moglo sie stac to bym napewno nie narzekał Mamay dni ze kochamy sie codziennnie a i sa okresy ze raz na miesiac albo dluzej . Chcialbym wiedziec czy taka zadziore daloby sie wykluc z niej :-) A czy ktos z was ma podobne przypadki?

Zapewniam Ciebie że się da, ale musisz być przygotowany na coś co może baaardzo zaskoczyć.

Gość LubiacySex
tylko jak to zrobic .....Czytam te posty na rozny temat i widze ze rozne sa tematy a problemy te same... To tak jak w topiku o oralu ze ona nie chce nie lubi ... i ktos pisze ze jak sie nie zmieni to zwiazek sie moze rozpasc .... moze tak jest ze nie u wszystkich sex zajmuje wazne miejsce w zyciu .... i co wtedy znami seksoholikami biedakami ? :-)

Gość gość
Ja na mynago poznałem fajną dziewczynę, spotkaliśmy się raz, drugi, dziesiąty itd. W końcu się związaliśmy ze sobą. Chciałem obudzić w niej tego "demona seksu", porozmawiać o jej prawdziwych fantazjach i pragnieniach, ale nie szło, zbytnio się krępowała widocznie, ale kiedy ja otwarcie i szczerze o wszystkim powiedziałem to było z górki.

Gość LubiacySex
do paranago - współczuje narawde takiego durnego potraktowania WAS w watku "widzialem parenago na zbiorniku" Mysłalem że sa tu ludzie na poziomie ktorych laczy brak zahamowan a nie brak wychowania. Masakra co ludzie za obelgi potrafia pisac.... i weź tu czlowieku rozmawiaj o krepujacych cie sprawach...

Gość gość12345678
Wow. Czy Pan Lubiący Sex może uczciwie odpisać co go pociąga w penetracji śmierdzące go o***tu? Mój pan i ja lubimy eksperymenty ale ten temat jakoś do mnie nie przemawia. Brzydzi mnie ten zapach oraz wcale nie podnieca ogromny ból który temu towarzyszy. Więc nie rozumiem po co to... Przyznaję szczerze że unikam takich zbliżeń. Widać nie jestem aż tak wyzwolona za jaką się dotąd uważałam. ;-)

Gość gość
Ja tak troche urabialem żonkę po troszeczku minetka jak by przez przypadek liznolem troszkę dupci jak była mocno rozgrzana to paluszkiem co nieco az w końcu dala sie przekonać nie często ale od czasu do czasu pozwala jest fajnie ,proces trwal przez kilka zblizen a i troszkę szczerej rozmowy można sie wspomóc winkiem .

Gość gość
Czy to normalne ze zona namawia mie na pissing obustronny calego ciala mówi ze ogladala takie filmiki i chce tego w dodatku jeszcze w trojkacie z 2m i ona ?

Gość gość
Miał ktos tak juz jak tak to jak to jest i czy sie zgodzic na takie cos ?