Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem facetem i mam 166cm wzrostu

Polecane posty

Gość gość
"Zmień sposób myślenia o sobie." x Dokładnie. Wyobraź sobie, że jesteś z******tym krasnalem ogrodowym :D

Gość lwiczka90000
dodam jeszcze ze mam kumpla o podobnym wzroscie co autor, dusza towarzystwa, obrotny chlopak i nie sadze ze z wyrywaniem panien mial problemy bo juz pare dziewczyn mial. wzrost wyznacznikiem atrakcyjnosci? to tylko tutaj na kafe :D

Gość gość
nawet kobieta z 150 cm chce gościa powyżej 190 cm. Te faktycznie wysokie kobiety to jeszcze mogę zrozumieć ale kobiety oszalały z tymi swoimi wymaganiami a później płaczą.

Gość gość
Na kafe wszyscy są idealni :D a w realu g***a :D

Gość gość
normalna kobieta nie skreśli faceta z tak błahego powodu.

Gość gość
Tylko twój kumpel to całkowite zaprzeczenie autora tematu i rekompensuje sobie wszelkie niedostatki fajną osobowością.

Gość gość
"normalna kobieta nie skreśli faceta z tak błahego powodu." x Na szczęście jest jeszcze ciapą i do tego biedną. Teraz już może skreślić z czystym sumieniem.

Gość lwiczka90000
no :) i wlasnie dlatego o tym pisze zeby autor uwierzyl w siebie, nie uzalal sie nad soba z powodu wzrostu. jasne ze lepiej byloby miec wiecej cm ale wzrostu sobie nie wybieramy, nie tylko on jest podobnego wzrostu i jego wzrost wcale nie jest powodem do gorszego traktowania, nasmiewania sie :P

Gość gość
to, że ktoś nie ma tych waszych wymaganych 190 cm nie znaczy, że jest od razu bedną ciapą ale do kogo ja to mówię do pseudo kobiety co potrzebuje faceta by żyć.

Gość gość
typowe obrzydliwe polactwo, wyśmiewające się z kogoś, kto nie miał wpływu na swój wzrost

Gość gość
nawet kobieta z 150 cm chce gościa powyżej 190 cm. Te faktycznie wysokie kobiety to jeszcze mogę zrozumieć ale kobiety oszalały z tymi swoimi wymaganiami a później płaczą. x x bez przesady... ja mam 152 cm i mi sie podobaja tacy ok. 178 - 182 cm najbardziej... Absolutne minimum to dla mnie te 175 cm, bo niscy faceci mnie nie podniecaja w ogóle... nie orzumiem dlaczego rozumiesz wysokie kobiety ze chca wysokich, a niskich nie rozumiesz? poza tym to nie sa zadne wymagania, bo wiekszosc facetów ma te 175 wiec to zaden problem. No i jak sie jest niska kobieta to wiadomo, ze im wyzszy facet tym lepiej, bo co potem z dziecmi? Kolejny facet co ma 160 w kapeluszu?

Gość gość
Zauważyliście, że niscy mężczyźni mają przeważnie rodziców, którzy są biedni i nie zajmowali się swoim dzieckiem? Chyba właśnie o to chodzi, że nie mogli najeść się do syta, nie mieli żadnych odżywek itp.

Gość gość
faceci wysmiewaja sie z kobiet o malym biuscie albo jak go nie maja to sa wyszydzani, a nie jest on od nich samych zaleznych, wysmiewja sie tez z brzydkich kobiet, co los im nie dal urody ... ta sama spiewka😴

Gość gość
biust można zrobić urodę kobiecą też a wzrostu nie da się zrobić nie licząc kilku cm.

Gość gość
nie oszukujmy sie ale dla kobiet wzrost ma znaczenie a te twoje 166 cm to dobrze nie wrozy ! Moze zainteresuja sie toba panny 140 -150 cm na wyzsze bym nie liczyl ! Dzisiaj w 21 wieku facet powinien miec przynajmniej 180 cm !

Gość gość84
Mam kolegę, który ma pewnie mniej więcej tyle wzrostu co autor. Wagowo też bez szału, nawet 70kg chyba nie waży. Ale nie ma absolutnie żadnych problemów z kobietami. Nawet miał dziewczynę wyższą o jakieś 10cm.

Gość lwiczka90000
pomyśl jeszcze o jednym plusie tej sytuacji, możesz dziewczynie robić dobrze na stojąco;)