Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gwiazdeczka1234567890

jego eks i jego siostra

Polecane posty

Gość Gwiazdeczka1234567890

Hej dziewczyny, blagam pomozcie! Mam okropny problem, ktory ciagnie sie juz od 2 lat... Otoz byla mojego TZ odnowila kontakty z jego siostra, z ktora on ma bardzo dobry kontakt, dzwonia, pisza, widuje sie prawie codziennie, o wszystkim sobie mowia. Wszystko bylo by ok, gdyby ta eks po 7 latach od rozstania nagle zatesknila za moim TZ i wyznala mu jak to ona strasznie zaluje ze go zostawila dla innego, i ze go nadal bardzo kocha. Rece mi opadly,, nogi mi sie ugiely, oczywiscie o wszystkim dowiedzialam sie przez przypadek... bylo troche wojen o nia.. po jakims czasie sie uspokoilo i jest ok do tej pory... ( miedzy mna a TZ) jednak w mojej glowie mam ciagle nia, ciagle sie boje ze mi namiesza, jestem z moim TZ juz 8 lat, kupujemy dom, planujemy dzieci, wszystko jest ok jednak ciagle pojawia sie w naszym zyciu gdzies ona. Mieszkamy w tym sammy miescie, a siostra mojego TZ ma z nia ciagly kontakt. Szlak mnie trafia na sam mysl ze moj TZ jest na biezaco co u jego eks, tak samo jak i ona co u nas. Oczywiscie przy mnie nitk o niej nie rozmawia, bo to temat tabu. Ja juz nie ogarniam! Ciagle sie stresuje! Doluje :( Plis doradzcie cos!!!!!

Gość gość
porazka ;/