Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatka81

Nagle ogłuchłam na uszy

Polecane posty

Gość kwiatka81

Tak po krótce.Jakiś czas temu około roku miałam zapalenie ucha dostałam antybiotyk.Przeszło został mi nieziemski pisk w obu uszach przez który nie jestem w stanie normalnie funkcjonować nie mówiąc już o zaśnięciu bez prochów na sen.Pisk utrzymuje się stale bez przerwy z tym samym nasileniem.W tym roku pobolewała mnie głowa,miałam lekkie zawroty aż w końcu zaburzenia wzroku. Miałam bardzo wysokie ciśnienie jak na mnie zawsze byłam niskociśnieniowcem, ale wtedy miałam 157/100. Wstałam rano i nie słyszałam na jedno ucho zupełnie a na drugie częściowo miałam do tego okropną chrypkę.Wszystko w zasadzie bezboleśnie(jeśli chodzi o uszy i gardło nic nie bolało). Pobiegłam wręcz do laryngologa dostałam antybiotyk , ale nie pomógł.Trafiłam do szpitala bo pzrestawałam słyszeć już zupełnie.Zrobiono mi wszystkie badania,powtórzono je i jeszcze raz okazało się,jak to stwierdził lekarz, że miałam mikrowylew w mózgu i mam spory niedosłuch.Próbowano mnie leczyć lekami,kroplówkami nic nie pomogło.Dostałam nootropil na stałe oraz uwaga! ze względu na niedosłuch zalecenie kupna aparatów słuchowych na oboje uszu.Ratunku jak ja mam żyć.Mam 32 lata,pracuję w obsłudze klienta.....jakie to są koszty,,,,,,od czego mam zacząć szukanie,jaka firma najlepsza???????Jaki aparat cyfrowy,analogowy ??????????Jakie wkładki wewnetrzne czy zewnetrzne????????Żeby było lepiej w tym samym czasie do szpitala trafiła dziewczyna 24 letnia z tym samym co ja. Boże czy te aparaty wyostrzą mi słuch?????Czy zagłuszą ten piskkkkkkkkk.Bo ja oszaleje.

Gość gość
dobrze że na nos nie ogłuchłaś

Gość gość
A da się ogłuchnąć na oczy? :o

Gość kwiatka81
chodziło mi że naraz na oboje uszu kretynie,ale mniej inteligentny człowiek nie wie co to znaczy w domyśle:)i spadaj stąd bo ja potrzebuję pomocy ,porady a nie nabijania się młocie..

Gość gość
inteligentny czlowiek potrafi poprawnie konstruowac zdania, a nie pisac skrotami, myslowymi czy innymi :O

Gość kwiatka81
widzę że gościu nie masz własnego życia za to dużo czasu by go tracić na pierdoły...

Gość gość
a skad ci przyszlo do glowy, ze to jedna i ta sama osoba?

Gość gość
widzę, że koleżanka nigdy się nie skalała własną myślą :D to na prawdę nie boli ;)

Gość gość marzena
Mi

Gość gość
Tak dla poczytania, może kogoś zaciekawi, bo mnie zainteresowało: Wszystkie dolegliwości ciała fizycznego, są skutkiem braku harmonii ciał subtelnych. Jeśli często opanowuje człowieka nienawiść, smutek, żal, zazdrość i inne negatywne myśli, uczucia, czy emocje, to za każdym razem, coraz bardziej niszczy swoje ciała subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajdujące się w ciałach subtelnych, schodzą na ciało fizyczne, poprzez różne dolegliwości. Nieprawidłowe działania, myśli, negatywne emocje i uczucia, powodują dolegliwości i tylko sam człowiek jest za nie odpowiedzialny. Duża różnorodność dolegliwości, spowodowana jest przez różne przyczyny, jakie człowiek wywoła. Inne dolegliwości odczuwa kiedy, nie może komuś wybaczyć, inne kiedy jest ciągle pełni zazdrości, a jeszcze inne kiedy na przykład. źle się odżywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. Również i sam może się ich skutecznie pozbyć. Powinien to jednak chcieć zrobić sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Jeśli ma dolegliwości małe dziecko, oznacza to że rodzic powinien popracować nad sobą. Zaczerpnięte z bloga: http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/