Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma nic gorszego niż niski wzrost u faceta

Polecane posty

Gość gość

To największa wada w wyglądzie faceta :( W ogole nie kręci mnie facecik z krótkimi nózkami :( do tego tacy faceci są zakompleksieni, sfrustrowani (czesto tego nie widac i swietnie sie maskują) Lenin - 164cm Stalin - 162cm Kaczyński - 168cm Putin - 170cm Miedwiediew - 162cm Hitler - 173cm Kim Dzong il - 160cm Kwaśniewski - 170cm Ziobro - 174cm Szczygło - 170cm Lepper - 171cm Tusk - 174 cm Sarkozy - 167 cm Berlusconi - 168cm Arafat - 157 cm

Gość gość
Brad Pitt 178 cm też ciota niska

Gość gość
dlaczego niscy tak pchają sie do polityki i są zwykle takimi gnojami ? Stalin, Lenin, Putin sami psychopaci

Gość gość
to akurat rosjanie

istnieje taka teoria że kurd*ple zostają politykami albo za wszelką cenę pchaja się do koryta z powodu braku powodzenia u kobiet . Dla nich władza i pieniądze są środkiem do seksu .

Gość gość
Póki co widać ,że Ty autorko jesteś sflustrowana i chciałabyś hooy wie czego ale Cię nie stać!!! Jak mnie w*******ą ludzie którzy potepiają innych za rzeczy na które nie mamy wpływu jak np. wzrost. Ja znam wielu facetów o wzroscie 170- 180 i o dziwo nie są sflustrowani- wręcz przeciwnie. Mają duze powodzenie i piękne kobiety u swego boku. A Ty autorko stań prosze przed lustrem i odpowiedz sobie na pytanie jaka Ty jesteś? Masz idealny wzrost figure nosek oczka piersi itp? I nie oceniaj innych bo Ciebie moze spotkac to samo! Pozdrawiam!!

Gość gość
"NIE MA NIC GORSZEGO NIZ NISKI WZROST U FACETA" hahaha czyli nawet koleś ze zrytym beretem który po scianach bedzie cię rzucał będzie lepszy bo bedzie miał 187 wzrostu? Ale debil z Ciebie:D:D

Gość gość
Faktycznie niski wzrost to koszmar wręcz najwieksza tragedia jaka moze sie człowiekowi przytrafis w życiu:/

Gość gość
Mnie tam niski wzrost nie przeszkadza byle proporcje byly zachowane. Krotkie nogi u faceta to katastrofa. Kobieta moze jakos ubiorem maskowac a facet niestety zawsze bedzie wygladal kaczkowato.

Gość gość
ja uważam że nie na nic bardziej żałosnego niż takie głupie baby jak ty ... biedaczko

jest: niskie mniemanie o sobie. to ono wpedza facetow w kompleksy, ktore prowadza do tych wszystkich niecnych czynow. w ekstremalnych przypadkach, oczywiscie ;)

Argen: "Ale pasztetom standardy wzrosły. Jakby cię taki Brad Pitt zaprosił na kawę to byś szczała z zachwytu." Naprawdę nie wiesz co to SARKAZM? Litości.

Gość gość
Nie ma nic gorszego niż twoja głupota

e tam, jeden mój znajomy ma 170 cm, jest świetnie umięśniony (ćwiczy sztuki walki od wielu lat), ma fajną twarz i kobiety za nim szaleją. kwestia proporcji i budowy ciała jest równie ważna, jeśli nie ważniejsza niż wzrost.

Gość gość
A ty autorko jesteś taka wredna bo pomimo swojego imponującego wzrostu masz serce blisko dóópy i ci się w guuwnie macza ;p (celowe ortografy ze względu na cenzurę) Ja mam 176cm i jakoś tak dziwnie się złożyło, że moi partnerzy byli ode mnie niżsi ale za to przystojni. Jeden nawet powiedział, że jest dumny jak idzie ze mną ulicą bo tak sobie myśli, że ludzie, którzy nas mijają pewnie myślą sobie, że ten gość musi mieć jakiś poważny atut przeważający nad wzrostem skoro mi to nie przeszkadza :) I tak było: był po prostu bardzo inteligenty. Mój mąż też jest dużo niższy ale jest baaaardzo przystojny i muszę go bardzo pilnować bo innym kobietom też się podoba :( . Stąd wiem, że zdrowi psychicznie ludzie nie dyskwalifikują kogoś za to że nie mieści się w ich kategoriach centymetrowych.

Gość gość
Jestem niski (niecałe 170 cm) ale dzięki feromonom mam w końcu powodzenie u kobiet (zamawiałem z pherowin.pl) i w końcu to ja mogę przebierać w kobietach, a nie brać co się napatoczy.

Gość gość
Jest coś gorszego - mały penis, a jeszcze gorszy jest kompleks małego członka (czy ogólnie kompleksy, które nieudolnie facet próbuje zwalczać, zamiast pogodzić się ze swymi niedoskonałościami).

Gość gość
Ja natomiast uważam, że takie podejście kobiet do mężczyzn ma swoje zalety. Jeśli dla kobiety wygląd jest najistotniejszym kryterium wyboru partnera, to bardzo często dzięki takim kobietom komornik egzekwujący alimenty ma z czego żyć.

Gość gość
Ehhh, idioci z długimi szyjami i nogami dłuższymi od reszty ciała są obleśni. I na dodatek wyglądają jak wieszaki. Muszą odżywki wpierdzielać.

Gość gość
jeszcze jeden kombajn do czereśni co nie może znaleźć sobie faceta

Gość gość
ja nie lubie bardzo wysokich

Gość gość
ja mam tylko 180 cm wzrostu i mam z tego powodu straszne kompleksy. To z powodu niskiego wzrostu nie mam powodzenia u dziewczyn

Gość gość
Niski ale proporcjonalny jest ok. Nie trawie krótkich nóg wtedy facet wygląda jak kaczka.

Gość gość
ja lubie srednich

Gość gość
ja tez średnich wysoki zawsze ma garba i wygląa nieporporcjonalnie ,jeden na milion wyglada ładnie

Gość gość
racja

Gość gość
Napoleon tez byl niski

Gość gość
Póki co widać ,że Ty autorko jesteś sflustrowana i chciałabyś hooy wie czego ale Cię nie stać!!! Jak mnie w*******ą ludzie którzy potepiają innych za rzeczy na które nie mamy wpływu jak np. wzrost. x :D Ja tam autorką nie jestem i nawet się z nią nie do końca zgadzam (chociaż też uważam, że taki wzrost poniżej 170 to jednak wada i to spora, ale większą wada jest dla mnienp. duża waga, brzuch odstający, łysienie i takie tam...:) ) ALE, nie przypuszczam aby autorka była "sflustrowana":D :D :D co najwyżej sfrustrowana :) dlatego laska nie kompromituj się, zanim zaczniesz się wymądrzać to chociaż sprawdź co napisałaś i nie tłumacz się lietrówką bo napisałaś to samo dwa razy - strasznie wiejskie jest takie przekręcanie słów i świadczy o niskiej inteligencji, a to gorsze nawet niż facet o wzroście Kaczynskiego i sfrustrowana autorka :D :D