Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szczepionka Ismigen

Polecane posty

Gość gość

dawalyscie swoim dzieciom moze?chetnie ssaly te tabletki?

Gość gość
czy ktos podawal ta szczepionke dziecku?dobrze dziala?

Gość gość
mój syn skończył kuracje ismigenem 3 msc temu , i odpukać ale nie choruje . nie chciał ssać tych tabletek więc je rozgniatałam i podawałam z piciem

Gość gość
pytalam pediatry to mowila zeby nie rozgniatac trzeba ssac wiec niewiem teraz a jak to nie bedzie smaczne to moj syn nie bedzie ssal tego albo zwymiotuje zajac zycie...

Gość gość
moj syn popil zaraz jak mu sie rozpuscila ta tabletka i niewiem czy to bedzie mialo wtedy jakies dzialanie jak powinno..

Gość gość
dawalam corce, przeszła 3 kuracje i d**a kazda konczyla antybiotykiem. Nie polecam i nic to nie daje a malo tego dzieciak po niej lapie wszystko!!! Za to polecam z czystym sumieniem Biostymine- wyciag z czystego aloesu w 1ml ampulkach. Mam porowanie bo corka chodzila rok temu do zlobka teraz do przedszkola. Chodzi juz caly miesiac co jest nieprawdopodobne w porowaniu do tego co sie dzialo rok temu we wrzesniu: była tylko tydzien.

Gość gość
czy ktos wypowie sie jeszcze w tamacie?

Gość gość
czy to skutecznejest?

Gość gość
moje dzieci to biora,smak kredowy,ssają nawet chętnie.Jestesmy przy drugiej dawce z 10 dniowym odstepem.Odp***osc po Ismigenie uzyskuje sie dopiero po ok 6mies.Moje dzieci chorują głownie na wiosnę,dlatego własnie teraz to bierzemy.Teraz oczywiście mniej lub wiecej łapią choroby.Ale ogolnie smak do przełkniecia.

Gość gość
matko czym wy faszerujecie te dzieciaki?!mój nie musi takich rzeczy jesc.a nie lepiej zainwestować w dobra diete i spacery?

Gość gość
skad wiesz ze po 6 miesiacach ?mi nic takiego lekarz nie powiedzial a w ulotce niewiele jest napisane nawet nie ma wzmianki ze to szczepionka..wiec juz sama niewiem czy to dobre czy zle. do pani powyzej mojemu niestety nie omagaja spacery a jesc chce ale to co mu smakuje niestety

Gość gość
tak go nauczylas.pamietaj,ze to rodzice kształtują smaki