Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia2345

Powiedzieć kuzynce o przeszłości jej narzeczonego

Polecane posty

Gość gość
Ty wszystko o nim wies Z i twoje kolezanki tez, ale juz kuzynka ne wie nic....robisz z siebie idiotke ityle...facet kolo 30 powiniem miec doswiadczenie z kobietami, bo jaky nie mial, to wtedy by bylo cos nie tak...

Gość gość
2/10 a myślisz, że kobieta nie wie, że jej chłop ma duży przebieg. raczej wie lepiej niż postronne osoby. mój facet jest nieźle "przechodzony"- cóż miał 30 lat jak go poznałam i "czystość" nie jest akurat wartością, którą sobie cenię, więc jakby ktoś mnie chciał oświecić, to bym pomyślała, że "życzliwy" informator ma coś z głową..

Gość gość
a moze juz wyszumiał się? jest wolny,wolno mu moja przyjaciółka wyszła za mąż za przystojnego faceta,grzecznego,och i ach.../wszyscy podziwiali ,ze taki szarmancki itd/ktory był w zakonie,ale pod koniec nauki,wystąpił z niego,a wlasciwie podziękowano mu po slubie okazało sie,ze romans gonił romans,jest największym k****arzem jakiego znamy,i tak przez te wszystkie lata w końcu go zona wyrzuciła,bo zdradzał i naduzywał alkoholu rodzina długo dochodziła do równowagi,zanim wyjęła noże z pleców

Gość gość
No widzisz, 22 lata i sama. I taka okazja przeszła ci kolo nosa. Zamiast przy tobie to przy kuzynce pan prawnik się zakrecił i to skutecznie. Ale jeszcze możesz wybrac sobie lekarza, bo chyba wolny jeszcze, co?

Gość gość
a co ten temat ma wspolnego z dziecmi o_0?

Gość Basia2345
On jest walniety. On nawet w oczach ma takie zadowolone z siebieJak ginekolog zobaczyłam to nawet fajny się wydawał ciemne oczy, ciemny brunet, wysoki, pierwsza rozmowa jeszcze fajnie super przedstawil się pogadalismy ale później jak mnie zgasil to zobaczyłam jaki on jest. Masakra. Pewny siebie, zadowolona mina. Od razu widać że prawnik. A cała rodzina się nim zachwyca.

Gość gość
Basia dziecko, do książek i to już !:) poucz się trochę, proponuję żebyś zaczęła od gramatyki i ortografii :) uwierz,że lepiej na tym wyjdziesz niż na wymyślaniu durnych tematów :)

Gość Basia2345
Kochana oświece Cie. Mam 22 lat i teraz jestem na studiach.

Gość gość
A co cię obchodzi jego przeszłość.

Gość gość
Bo to plotkara.

Gość gość
Ha ha ...4 lata po studiach i już taki bogaty? co to film z Holywood? Albo provo albo koleś ma dzianych starych -stąd forsa lub co dość typowe "prawnik z urodzenia " .To najgorszy typ -bubki przekonane od dziecka jacy są cool . Jak taki cwany i dziany to i pewnie i na divy wydawał nie nie te operowe... A grosz ciągnie do grosza więc pewnie starzy mu zasugerowali ożenek z panną posażną -dentystka idealna do tego jest . Żeby nie ciągnęła kasy prawniczej rodzinki -też typowe .

Gość Basia2345
No ojca ma prawnika matka też prawniczka ale nie pracuje. Narzeczony kuzynki ma dwie kancelarie- jedną prowadzi z ojcem drugą sam.

Gość Basia2345
Jak był jeszcze na studiach to wszystkie lokaly w weekendy były jego. A niby na prawie tyle nauki. Balowal, pił, tańczył był znany z tego.

Gość lubie luksus
fajny facet , madra ta twoja kuzynka :) wyszalal sie za mlodu to jak sie ozeni to mu przejdzie :) tak jak bylo ze mna

Gość kiiiiku
po X...uj sie wpie...asz między wódkę a zakąskę. Żal ci du...e ściska-wsadz ją do mrowiska.

Gość Basia2345
Jaki z niego fajny facet ?

Gość Basia2345
Dzisja bylam u kuznki a właściwie u niego, bo u niego teraz mieszają, a jej mieszKanie stoi puste. nic jej nie mówiłam. On był napoczatku,.nie siedział z nami tylko kręcił się po mieszkaniu później pojechał do kancelarii, a jak wrócił to był w swoim gabinecie. Szoku dostałam jak go zobazylam otworzył mi drzwi ubrany w dres, buzka i bluza.Spytałam ją jak się poznali. Jej koleżanka jest z jego kolegą i jakoś wyszło że zaczęli się spotykać.Jak wychodzil to sie przebral w spodnie i sweter zakladany przez glowe. Ale nie sadzilam ze on w desach w ogole.Zauważyłam że on jest bardzo szarmancki w stosunku do mojej kuzynki. Mieszkanko nawet fajnie rządzone.

Gość exdebill_po_wakacjach
'ona stomatolog' - te prowokacje już kiedyś były:)

Gość gość
Zazdrość bije po oczach.

Gość gość
nie. nie wtrącaj sie. Jezu. nie twoja sprawa.

Gość gość
mamy takiego ślicznego gościa w mieście. już jest po 30stce, taki śliczny. żadnej nie odpuścił, każda się oglądała. dla mnie to rynsztok, tyle d*p. pewnie choroby jakieś ma. dziś ma 34lata i liże d**ę mojej kuzynce, bo chce normalną na żonę. nawet duzo zarabia, nawet dobry samochód. ale ona go nie chce BO CHOCIAZ JEST NORMALNA I MA 30LAT I JEST PANNA TO NIE CHCE TAKIEGO ŻIGOLAKA, BO SIE BOI ŻE JA ZDRADZI I RZUCI. nawet teraz normalne go nie chca, a mógł miec najładniejsze....

hahahah - co za laska z naszej autorki;-)) ja rozumiem gdyby koles zatail przed narzeczona np. fakt ze nie placi podatkow albo swoja eks pocwiartowal;-) Ale skad w ogole zakladasz ze ona tego nie?;-) poza tym kazdy ma jakas przeszlosc - a raczej koles nie udawal niepukanej dziewicy co nie? " Raz prawie miał ślub- nie doszło do niego. Ma za sobą kupe romansów i trzy związki najdłuższy rok. Jestem ciekawa czy ona o tym wiem. Jak myślicie powiedzieć jej to co.odkryłam ?" nadal wydaje mi sie ze koles jest fajny - nawet jakby byl rozwodnikiem - ludzie maja rozne kreteria a tobie propnuje sie skupic na wlasnej osobie niz na liczeniu kto ile mial wczesniej romansow;-)

Gość Basia2345
ROR niby dlaczego jest fajny? Dlatego że jest prawnikiem- pewnie dzięki ojcu, dlatego że nie wierzy w tą jedyną?

Gość Basia2345
Nie jest fajny. Osiągną wszystko dzięki temu że ma ojca prawnika. A on jaki student chlal po barach, wszystkie laski się do niego kleją.

Gość gość
no ale moze kuzynka lubi takich? poza tym moze to byly bledy mlodosci? a to, ze ojciec tez jest prawnikiem, nie znaczy, ze syn jest glupi i sam by sobie noe poradzil.

Gość Basia2345
No ja nie wiem moja kuzynka na taką nie wygląda. Ona jest ładna i ma w sobie dużo milosci, wcześniej facet ją skrzywdził, jest bardzo skromna. Przecież zawsze tak jest że dziecko prawników bez problemu zdaje studia i aplikację.

Gość Basia2345
Nie oszukujmy się sam by się tego nie dorobił. Nie wiem jak on to robi że wygrywa 98% spraw. nie mogę w to uwierzyć.

Gość gość
nie zawsze. poza tym skad mozesz wiedziec, ze sam by nie dal rady? bo nie zakuwal od rana do wieczora przez 7 dni w tygodniu ;)?

Gość gość
baska, zazdrosc cie skreca - nie dosc, ze przystojny, wyksztalcony, z dzianej rodziny, odnosi sukcesy zawodowe, ma mieszkanie itp., to jeszcze zainteresowal sie kuzynka a nie toba ;).

"Basia2345 ROR niby dlaczego jest fajny? Dlatego że jest prawnikiem- pewnie dzięki ojcu, dlatego że nie wierzy w tą jedyną?" x ja uwazam ze to jeden z najnudniejszych zawodow - fajny jest dlatego ze jest bardzo przystojny z tego co zostalo napisane;-) nie przykladaj swojej miarki do mnie, ok? x "Nie jest fajny. Osiągną wszystko dzięki temu że ma ojca prawnika. A on jaki student chlal po barach, wszystkie laski się do niego kleją." x no i co z tego, ze sie kleja?;-) zraz to ty masz monopol na definicje "fajnosci" - ja uwazam, ze to sam kazdy okresla i tyle.