Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mika121

Tabletki NOVYUETTE

Polecane posty

Gość Mika121

Hej kiedys bardzo dawno temu stosowalam Cilest ( wycofany z produkcji) Nie do konca bylam z niego zadowolona gdyz przytylam po nim sporo. Teraz lekarz mi przepisal wyzej wymienione tabletki. Ktoras z Was stosowala? Jakie macie o nich opinie?

Gość gość
właśnie stosuję, wypadają mi włosy, przytyłam i moje libido spadło, choc i tak czuję sie lepiej niż po marvelonie

Gość gość
skonczyłam 2 opakowanie

Podobno po 3 opakowaniach wszystko sie normuje tak mi lekarz dzis powiedzial.

Gość gość
nie wiem, czy to prawda, 3 przede mną i na nim kończę

Pewnie, ez sensu jest jesli zle sie czujesz po nich itp. Wiadomo dla kazdego te tabletki beda inaczej wplwac , dlatego ciekawa jestem czy ktos jeszcze mzoe sie o nich wypowiedziec?

Gość gość
nie, ja kończę je dlatego że brałam je jedynie ze względu na torbiel, a nie na samopczucie, potem zaczynam od nowa walke o dziecko, ale mam nadzieje że Ty nie będziesz miała specjalnie dużych skutków ubocznych

Gość gość
ja brałam, żyję, nie urosła mi 3 noga ;) nie przytyłam, samopoczucie też ok

Gość gość
sprzedam 4 opak novynette po 15 zł.

Gość gość
lekarz mi zmienil na inne i nie potrzeba mi ich wiec chce sie pozbyc z szafki :) orginalnie zapakowane :) gdyby ktos chetny to klara.maj@vp.pl moge wyslac za pobraniem

Gość ania888865
ja biore je 3,5 roku czesto mam bole głowy , libido mi nieco spadło ale to raczej zaleta w moim przypadku I mam guza w piersi wyrosl mi na poczatku stosowania tabletek i ciagle rosnie jednak nie mozna powiedzieć ze to na 100% wina tabletek poza tym ok wszystko:)

Gość gość
mi dzis zmienil novynette bo nie dzialaly bralam sumiennie codziennie o 20, ale co? dzis usg i mam endo 10mm i pecherzyki. plus gzek w piersi i powiekszone wezły

Gość gość
Tanio? Jasne,ja je biorę ponad rok,nie przytyłam,libido bez zmian,ale płacę w aptece 13zł za pojedyńcze opakowanie, a 34zł za potrójne.

a noo wlasnei stad mzoe moj blad bo gdy pytalam o cene to lekarz mi podal ok 35 zl moze chodzilo o te potrojne opakowanie . recepte wypisal mi na 3 opakowania . Jakto tabletki nei dzialaja? Dziwne to aczkolwiek sie zdarza facet widac mial silne pleniki

Gość gość
yhm,mój lekarz mi też właśnie wypisuje zawsze po 3 opakowania, bo tak jest taniej,ale nie kupuj w pierwszej lepszej aptece bo ceny są różne jeszcze jak apteka jest w małej miejscowości to cena naprawdę różni się od ceny w mieście gdzie aptek jest kilka, wejdź do paru i zapytaj o cenę.

Gość gość
są skuteczne jeśli chodzi o moje doświadczenie,biorę 3 lata,moja ciotka od 6 a kuzynka od 5,żadna nie odnotowała skutków ubocznych,wszystkie mamy mężów więc regularnie ich skuteczność wystawiamy na próbę:) :)i działają tak jak powinny:)czujemy się po nich dobrze więc żadnej z nas(każda ma innego lekarza) lekarze nie zmienili leku na inny choć niby co 2 lata zaleca się zmianę,ale widać nie jest to konieczne jeśli czujesz się po nich ok.

Gość gość
Ja miałam te pigułki. Jak zawsze miałam gładką twarz tak po nich dostałam trądziku i pryszczy jakich nie miałam nawet jako nastolatka. Poza tym popadałam w depresję - włóczyłam się zimą po parkach i płakałam, że mnie chłopak nie kocha podczas gdy to nie była prawda (do dziś, po 2 latach od tamtego czasu dalej razem jesteśmy). Byłam niezrównoważona, rozchwiana emocjonalnie i pryszczata a tamten czas (3 miesiące, bo miałam 3 opakowania) pamiętam jak przez mgłę... Naprawdę nie polecam.

Gość gość
z tego co wiem,to tabletki te pomagają leczyć problemy skórne a nie powodować,dermatolodzy sami wypisują nawet te tabletki lub odsyłają po nie do ginekologa w celu leczenia trądziku i łojotokowatości,nie tylko antykoncepcyjnych,kiedyś były nawet nieźle refundowane.Więc może u ciebie to zbiegło się z czymś innym,ale trądziku po tych tabletkach to raczej nie mogłaś dostać.

Gość gość
sprzedam novynette 10 zł za opakowanie mam 4 opakowania

Gość gość
chętnie kupię novynette. proszę o info na@ magda.ms1@wp.pl

Gość gość
a ja się niestety zgodzę z osobą, która napisała o trądziku, mnie również wysypało bardzo po novynette

Gość gość
a na mnie nie zadziałały przy 2 opakowaniu przy 10 tabletce na usg endo 1cm i pecherzyki w jajnikach. a bralam sumiennie nawet co do min.

Gość gość
a ile tych pecherzyków?