Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile mam czasu na podjecie decyzji jak dostane oferte domu z counsilu

Polecane posty

Gość gość

witam ,mam pytanie ile czasu mam na podjecie decyzji ze chce ten dom ktory mi counsil zaoferowal jestem matka z trojka dzieci nie pracuje posiadam esa ,dla,oraz inne dodatkowe benefity dodam ze ten dom przeznaczony jest do remontu tj.malowanie ,karpety zakup kuchenki zastanawiam sie tylko dlaczego pani z urzedu powiedziala ze mam sobie kupic kuchenke i sobie podlaczyc no rozumiem kiedy mam odpowiednie kwalifikacje ale poruszam sie o kulach z malowaniem moze sobie poradzilabym ale reszta mnie przerasta prosze powiedziec mi czy to jest normalne mam duzo znajomych ktorzy dostali dom moze tez do remontu ale znajomi sa razem i jest ten mezczyzna w domu co zrobi ale to moze nie jest tak istotne ale kazdy dom wyposazony byl w ta kucheke napiszcie mi jak to naprawde jest

Gość gość
przykro mi, ale ci nie odpowiem, ja i moi znajomi przyjechali tutaj nie zebrac o domy, ktore tak naprawde powinny nalezec sie RODOWITYM BRYTYJCZYKOM, a nie byle lachudrom z PL (sa w koncu obywatelami innego kraju i tam powinni zebrac o domki), co podatkow do obcego budzetu wplacili tyle co kot naplakal, przyjechalismy to pracowac i zarabiac, a nie zebrac. A ty malo, ze dostaniesz dom za darmo, to jeszcze ci malo, moze zlote klamki dla pani wmontowac? Przez takich jak ty wygra UKIP i nas stad wszystkich wywala... I chyba maja racje, nie dziwie im sie...bo ciagle jakies "rumuny" obcych krajow ich okradaja, a to z pieniadzy z budzetu, a to z mieszkan socjalnych...

Gość gość
a i nie placz tutaj jaka to inwalidka jestes i ze ci sie nalezy, bo jestes obywatelka Europy. Jestes obywatelka Polski i tam powinnas zebrac przed urzednikiem panstwowym, a nie obywatelom obcego kraju "chleb" zabierac, malo tego, ze otworzyli granice dla nas, zebysmy mogli pracowac, to jeszcze nam malo. Jak UKIP wygra to takie jak ty wyleca z hukiem, pokaza ci czyja jestes obywatelka, nawet bilet powrotny ci kupia, bo oni maja swoich wlasnych zebrakow, nie potrzebuja z innych krajow Europy...

Gość gość
Gosc,jaka ty madra jestes,czemu w Polsce nie bylas taka wyszczekana i nie znalazlas pracy tylko do Uk musialas przyjechac?Poza tym troche empatii dla innych ludzi bo moze kiedys cos ci upieprzy raczke albo nozke albo jakies inne chorobsko sie do ciebie przyczepi i bedziesz potrzebowac pomocy a tu jakas osoba ci odp tak jak ty autorce,i nie wierze ze spakowalabys walizki i wrocilabys do Polski zdechnac pod plotem.Polacy w Uk dostaja jakiegos p*****lca i najchetniej wbiliby noz w plecy drugiemu Polakowi.Jak ja sie ciesze ze nie mam polskich przyjaciol bo ciagle musialabym sie ogladac za siebie,no ale coz,tak to jest jak sie wsiowe bydlo zjedzie,gdzie sasiad sasiadowi kose zasadzi za to ze tamtem ma jedno obote wiecej.Jak czytam Poza Polska to mnie szlag trafia na takich cymbalow chociaz sa tez wpisy(niewiele) osob ktore przyjechaly tutaj pracowac,zyc a nie z zazdrosci drugiemu oczy wylupic.Takich ludzi szanuje.Do autorki-moi znajomi dostali mieszkanie tez bez kuchenki,wykladzin itd musieli sami wszystko kupic,ponoc jesli wynajmujesz to takie rzeczy musza byc a jesli dostajesz to jak widac niekoniecznie.Powodzenia

Gość gość
jeżeli do domu gaz jest doprowadzony to podłączenie samej kuchenki nie jest drogie, kuchenka kosztuje więcej, u nas też był gaz odłączony, zadzwoniliśmy do firmy od gazu przyjechało 2 gości i zapłaciliśmy 80 funtów, ale najpierw musisz podpisać umowe z gazem i prądem żeby w ogóle można było użytkować, bo pewnie wszystko jest powyłanczane

Gość gość
ja mieszkam w irlandii czekam na socjalne mieszkanie odpowiedź mam dostać w październiku odliczam dni nowe apts. wybudowali i mają 75 mieszkań do rozdania ale urządzone od a do z

Jak nie weźmiesz lecisz na dół listy. Tak, nie muszą oferować żadnego wyposażenia. Nie obraź się, ale darmo dostajesz i jeszcze wybrzydzasz?

Gość gość
dokadnie, jeezeli odmówisz czekasz dalej, zaley w jakim rejonie mieszkasz, kolezanka z 3 dzieci, dostala w okolicach Londynu itez do remontu, kolo nas sásiadka, Francuzka ma 5 dzieci i tez ten jej domek jest taki pozal sie, bez gazu wszystko na prád i grzyb wychodzi wszédzie a w ogródku srajá okoliczne koty i nie moe sié ich pozbyc

Gość gość
Moorland prosze sprecyzuj jak dom z counsilu jest za darmo?

Gość gość
Dobrze mowi ten wyzej. To jest duzo szersze zjawisko niz Twoj counsilowski domek (w dziadowskiej dzielnicy). To prawda ze jak porabane, faszystktowskie UKIP wygra to wszyscy bez brytyjsckich. paszportow wyleca z councilowskich domkow na bruk. Autorka pewnie wiadomosci nie oglada, bo jesyne co ja interesuje to benefity.

Gość gość
ale wy jesteście wredni ludzie żal wam że wy nie dostalicie podatki płaci jak każdy w tym kraju to i jej się należy jak wam żal też złóżcie papiery