Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewkaaaaa28

Czy tez tak macie

Polecane posty

Gość Ewkaaaaa28

Ostatnio zauwazylam ze moje zycie to dwa cykle nastepujace jeden po drugim. W pierwszym cyklu jestem na diecie, odzywiam sie zdrowo (sałatki, kurczak,ryz itp) ograniczam do zera slodycze i słodzone napoje. czuje sie dobrze przez 2-3 tygodnie, chudne i mysle ze wszystko jest w porzadku po czym w 4 tygodniu diety czuje okropny scisk w zoladku i zmeczenie dieta,,, wiec zaczynam podjadac. na poczatku jest kilka kostek czekolady a po kilku dniach zjadam juz cala tabliczke na raz a pozniej jeszcze doprawiam sobie budyniem albo chipsami. traktuje to jako epizodyczny wybryk ale po pewnym okresie zdaje sobie sprawe \ze moja dieta jest fikcja... powiedzcie mi czy tez tak macie i jakie sa sposoby na radzenie sobie z tym problemem, pozdrawiam wszystkie kobiety walczace z zbednymi kilkogramami :)

Gość gość
mam tak samo...

Gość gość
Niestety to prawda...tez tak mam:(

Gość Olcia Dubicka
Może warto zmienić styl odchudzania bo skoro ten tak wygląda to coś jest nie tak a to załamanie jest w kwestii emocjonalnej ;/ Mnie pani której zajmuję się maluchami poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, połapałam od niej pierwsze opakowanie w podarunku a też można je nabyć na allegro. Jako że najskuteczniej jest łykać je 3 miesiące kupiłam 3 opakowania w zniżonej cenie. Jeszcze dodatkowo zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I tak po miesiącu spaliłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z treningu to tyle co wyprawy z dziećmi którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Wcześniej byłam na samej odpowiedniej diecie ale nigdy nie było takich rezultatów ;) Zdecydowałam się po tym jak dowiedziałam się że preparaty zostały zbadane przez głównego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do obrotu w Polsce co potwierdza ich pewność a to jest najważniejsze i nie każdy podobny preparat przeszedł takie analizy co umieszcza ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. Skład to tylko naturalne składniki co także nasila bezpieczeństwo

Gość Oliwia665
Ja czasem w trakcie odchudzania też miewałam tego rodzaju problemy. Ale ostatnio postanowiłam wziąć się ostro za siebie i więcej nie podjadać. Poszłam też do dietetyka, który określił mi plan dietetyczny i teraz już nie mam ochoty na coś słodkiego pomiędzy poszczególnymi posiłkami. Do tego postanowiłam wesprzeć się takimi tabletkami wspomagającymi odchudzanie www.skracaj.com/05a4.html , by jeszcze szybciej zrzucić te 14 kilogramów nawagi.