Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urząd Pracy pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Potrzebuje z Urzędu tylko ubezpieczenie na tym przez jeden okres czasu mi zalezy pozniej bede szukac pracy. Bylam ostatnio na podpisie i pani podala mi dwa numery do jakiejs pracy co mam robic dzwonic tam czy mam to olać a pozniej cos wymyslic? Czy oni to skontroluja ze czemu mnie nie przyjeli a czemu ja tam nie dzwonilam POMOCY

Gość gość
jeśli dostałas skierowanie to skontolują jesli w luzniej rozmowie podała Ci namiary - to nie.

Gość gość
Skierowania nie dostalam wiec super dzieki. A jesli dostane skierowanie na nastepnym podpisie to musze sie udac na rozmowe i co mam zrobic zeby tej pracy nie dostac? Co mam mowic? I czy jest mozliwosc odzyskania kosztow dojazdu na ta rozmowe?

Gość gość
jesli dostaniesz skierowanie, to możesz po prostu źle wypaść w rozmowie. Albo po prostu powiedzieć pracodawcy, że ta praca Cię nie interesuje. Dasz mu ten papierek który dostaniesz z UP, a on napisze, że Cię nie przyjmuje

Gość gość
wielkie dzieki a co ze zwrotem dojazdu? Jest cos takiego bo gdzies wyczytałam ale pisało nie wiele

Gość gość
o tym akurat nie wiem, ale gdybyś dostała ewentualnie skierowanie to zapytaj

Gość gość
jeszcze raz dziękuję

Gość gość
do roboty k*****a ! pasozycie

Gość gość
na co to k***a idą nasze podatki. ja inny gość niż ten od pasożytów ale też mi się nóż otwiera.