Bronya 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 Witam i serdecznie pozdrawiam wszystkie odchudzajace sie Panie:) Nie wiem , czy slyszalyscie o ziolkach azjatyckich German Slimming Herb, ja uzywam ich juz od wielu lat, poczatkowo jako wspomagacz mojej diety , a potem juz z przyzwyczajenia, po przezarciu lub kiedy mialam impreze, planowalam wielkie wyjscie a bylam niezadowolona z pekatego brzucha. Podczas diety pilam je codziennie i udalo mi sie schudnac 12 kg w ciagu 3 miesiecy, efekt byl super. Sa to ziolka przeczyszczajace, i hamujace apetyt, calkowicie naturalne. Nie polecam tuz przed wyjsciem z domu , najlepiej wypic je wieczorem przed snem a nad ranem calkowite wyproznienie zapewnione. Z tego co wiem niema ich lub sa trudnosci z dostaniem ich w Polsce, ja kupuje je w Anglii, chociaz tez nie jest latwo je dostac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina456 Napisano Wrzesień 26, 2013 Ja stosuję kapsułki na odchudzanie dokładnie takie http://nutrina.pl/28,slimette.html , bo niestety ziółka, które wcześniej miałam nie dawały żadnych efektów. Do tego dietetyk ustalił mi dietę i już po miesiącu było mi 7 kilo. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2013 ty to reklamujesz tabletki a nie masz diete i schudlas 7 kilo, kitu nie wtracaj tu wrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach