Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hetero czy homo 27

Czy jestem gejem

Polecane posty

Gość hetero czy homo 27

Mam 27 lat, do tej pory nie mialem dziewczyny ani tym bardziej chlopaka. Dziewczyny mi się podobają, są piękne, czuje podniecenie sexualne na ich widok, ale już przy bliższej rozmowie, przy probie dotyku jest jakby jakas niechec, jakas obawa nie czuje tego ze chcialbym byc z nia. Czasem nie moglbym sobie wyobrazic, ze mialbym zone mialbym z nia byc codziennie. Odnosnie mezczyzn to podoba mi sie ich zdecydowanie, pewnosc siebie. Jak jade samochodem z kumplem, kuzynem to czuje przy nich takie poczucie bezpieczenstwa. Nie czuje podniecenia wobec mezczyzn, ale mam takie wrazenie jakbym byl usluzny wobec nich, czasem czuje sie dziecinny jakbym nie dorosł, taki delikatny. , Co myślicie o takiej tożsamości?

Gość XPDominusPX
jesteś idealnym kandydatem na księdza. Amen.

Gość gość
Może jesteś bi ?

Gość gość
mój kolega miał podobnie i okazało się że jest gejem. Mimo to uważam że powinieneś sprawdzić. Jesteś dorosły, zacznij od kobiet. To może być ciężkie ale jeśli nie sprawdzisz w jedną czy w drugą stronę możesz nigdy się nie dowiedzieć.

Gość hetero czy homo 27
Z|nam powiedzmy taką jedną dziewczynę, z którą mógłbym coś stworzyć, ale ona chce czekać z sexem do ślubu

Gość gość
w to nie wchodź bo jak się później okaże że jesteś gejem to będzie płacz. Sama nie wiem co Ci powiedzieć mam tego przyjaciela i on wiedziałby coś więcej na ten temat. Ja tylko wiem że on miał w liceum dziewczynę ale do sexu nie doszło aż poznał swojego faceta. Wiem że się martwił wtedy i jakby na siłę chciał z nią być. Z czego nic nie wyszło oczywiście

Gość hetero czy homo 27
Wiesz ja moze do tej pory nie mialem nikogo bo to mi masturbacja zastępowała

Gość gość
to nie ma nic do rzeczy w sumie bo kontakt z drugą osobą jest potrzebny. Ale o czymś kimś wtedy myślisz tak?

Gość hetero czy homo 27
Ogólnie jeśli o to chodzi to myślę o dziewczynach, jakie są łądne itd. Śnią mi się czasem kobiety, nigdy mężczyźni

Gość hetero czy homo 27
masturbacji jakis czas nie robie, zreszta czytam tutaj o zgubnych jej skutkach :). Ogladelem p***o kobiece (czego tez juz nie robie), meskiego nie dal bym rady, obrzydzilo by mnie to

Gość gość
jesteś pasywna ciotka :) haha i żadne zachwyty nad kobiecymi wdziękami nie pomogą :P

Gość gość
raczej jesteś hetero a mężczyźni ci imponują ja jestem kobietą hetero ale czasem czuję się tak jak ty mówisz przy mężczyznach wśród silnych kobiet. Ale to sam musisz sprawdzić. Już nie masz nastu lat. Mimo wszystko trzymam kciuki:)

Gość hetero czy homo 27
26.09.13 gość na jakiej podstawie to stwierdzasz?

Gość gość
a jak chcesz pogadać bez wyzwisk bo tu pewnie się zaczną to gg 35127975

Gość hetero czy homo 27
gość 6.09.13 jesteś gejem?

Gość gość
nie jestem tą dziewczyną która ma przyjaciela geja. Pisałam z tobą dziś i trzymam za ciebie kciuki

Gość hetero czy homo 27
piszesz że aktywny, to dlaczego mi staje na widok kobiety?

Gość gość
jak mówię dla mnie to jesteś hetero a niektórzy mężczyźni ci imponują po prostu.

Gość hetero czy homo 27
Znowu dziewczyny w jakichś sukniach ślubnych, typowo na wesele, to mi się cholernie nie podoba

Gość gość
bo facetom śluby się nie podobają:D poszukaj sobie dziewczyny tak najpierw i zobacz co wyjdzie po prostu. Bo samo to się nie rozwiążę chyba.

Gość gość
to idź do prostytutki :)

Gość gość
ostatecznie i tak można w sumie chociaż nie pochwalam mimo to jest to jakiś sposób

Gość hetero czy homo 27
Też jest pytanie czy gejom staje na widok dziewczyn

Gość hetero czy homo 27
Przeciez niektorzy geje tez maja dzieci

Gość gość
z tego co się orientuję to nie.... ale podobno każdy jest trochę bi. przecież są tacy co mają/mieli żony czy dziewczyny. znajdź sobie kogoś i popróbuj

Gość casualty of society
gdybac to sobie mozesz, tak samo jak i my tutaj. jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz. ja znam faceta, ktory tez nie byl pewien czy jest homo czy hetero, najpierw byl z kobieta, potem z facetem, teraz jest sam i ciagle nie wie, ale jako bi sie nie okresla. niby podobaja mu sie kobiety, ale jak widzi jakiegos fajnego faceta oczy mu sie tak swieca, ze od razu widac, ze raczej w tym kierunku idzie. zadna kobieta, najwet najpiekniejsza, nie wywoluje w nim takich emocji. dlatego uwazam, ze jest 100% gejem, tylko sie oszukuje ze wzgledu na to, w jakim kraju zyjemy. wiadomo: presja spoleczenstwa, presja rodziny.

Gość gość
musisz spróbować bo jak tu piszą ludzie gdybanie nic Ci nie da tylko młodość stracisz

Gość hetero czy homo 27
ale facet z facetem to są sodomici, ja sobie tego nie wyobrazam

Gość gość
no i masz odpowiedź chciałbym ale się boję:C życie. Tu my ci nie pomożemy znajdź sobie kogoś albo idź do psychologa czy gdzieś. My cię nie znamy ale ja już zdanie mam po twoim ostatnim wpisie

Gość hetero czy homo 27
geje się nie wypowiadają tylko podają nr gg i telefonu haha