Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

16 cm to dobry rozmiar

Polecane posty

Gość gość

Pytanie kieruje do kobiet, dokładnie chodzi mi o to czy stały partner z takim rozmiarem jest dla was ok, a nie jakaś przygoda na jedną noc itp. Często można przeczytać że chciałabyście 18-20 cm, a później są zakładane inne tematy że was partner jest dobrze obdarzony i podczas seksu was wszystko boli i to jest duży problem... Więc mi się wydaje że raczej średni rozmiar jest najlepszy o ile partnerka nie jest tam duża. Rozumiem też że kobiety o wzroście 180+ mogą mieć większe wymagania

Rozmiar genitaliow nie zalezy od wzrostu. Przeczytaj pierwsza lepsza publikacje na ten temat, sa laski ktore maja 160 cm a w wiadro zamiast c**y, i odwrotnie. Bzdurą jest, jakies wymierzanie dlugosci k****a czy c**y na podstawie parametrow ciala. Weź do reki chociażby kamasutre, tam jest podzial na 3 rozne wielkosci czlonkow i cip. Prawda jest taka ze musisz trafic na odpowiedna wielkosc :)

Gość gość
Ja na mynago poznałam takiego kolesia co miał 15cm i wcale mi nie było z nim źle, ba, naweet było mi lepiej niż z takim co miał 19cm

Gość gość
Ten facet co mnie od miesiaca posuwa ma 15cm i jest mi z nim narazie najlepiej bo jest dlugo dystansowcem

to zalezy od kobiet rozne sa niektore maja problemy i nawet jak polowa wchodzilem bo np. jej bolaly jajniki odechciewalo sie itd kwestia gustu upodoban ja tam mam duzego :) naawet raz powiedziala pewna blondi ze jest gigantyczny:D Ale To nie chodzi o rozmiar tylko o to czy jestes niezawodny i masz wyobraznie :) Im wiecej sie tym przejmowac to mozna tylko oszalec...