Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaaa1818

nie wiem kiedy przezyc swoj 1 raz

Polecane posty

Gość olaa1818
Nie rozumiesz tepa szczalo slowa PODSZYW?:-/ Ktos sie podszyl i to napisal w moim imieniu rozumiesz?... No i co ze nie pytalas! Pewnie twoj chloptas ostro cie p******il bez pytania uuuu przykro

Gość gość
piszesz ze lody w reku nie mialas? sama siebie zaprzeczasz przeciez na poczatku pisalas ze sie podniecacie i dotykacie , JESTES GORZEJ TEPA NIZ MYSLALAM

Gość olaa1818
Pewnie jestes rozjechana haa Lubisz jak Cie r****a suko?xD pewnie zaklada Ci worek na glowe bo sie brzydzi

Gość olaa1818
Dotykamy ayyyy po brzuchu d****o? A nie po ch*ju

Gość olaa1818
Umiesz czytac? Napislam ze k.u.t.a.s.a w reku nie mialam... Tym bardziej w ustach

Gość gość
WIDZE,ZE ZAZDROSCISZ! ja to nie ty ze dalam mu dopy po 3 miesiacach i sie obcych ludzi wypytywalam kiedy dac, dobra uznajmy ze ktos sie podszyl pod ciebie! ale przed chwila tez napisalas ze nie mialas nawet w rece loda, a na samym poczatku postu NAPISALAS ZE GO TAM DOTYKASZ I CZY GO TO NIE MECZY,sama siebie zaprzeczasz, jestes tepa malolata, uciekaj do ksiazek,sama nie wiesz co piszesz hahahaahahah, idiotka , jak sie tak ci pa swedzi to mu odrazu daj

Gość gość
uciekaj do podstawowki, teraz sie wykrecasz ze sie ktos pod ciebie podszyl ,JESTES GLUPIUTKA MALOLATKA JESZCZE, JESZCZE NIE DOROSLAS , NAWET CYKLU WYLICZYC NIE UMIESZ,szkoda mi Cie

Gość monia29lat
zgadzam sie , autorka sama sobie zaprzecza, jak w gimnazjum walila lody, to powinna przynajmniej swoje cykle wyliczac

Gość olaa1818
A ja dalam po 3 miesiacach? Haha nie Napisalam k****a powtorze jeszcze raz I nie meczy w sensie podniecenie a nie ze go ta trzyma xD Idz wypnij sie przed mezulkiem xD

Gość olaa1818
Zalooooooosne lodziary z was Suuuko ssij swojemu pedalowi

Gość gość
Duzo sie calujemy i macamy wtedy zawsze mu stoii xD dotykam go tam Czy go to nie meczy? Ciagle podniecenie? twoje slowa a ty chcesz wkrecic ze po brzuchu go całujesz? ALE JESTES TEPA I PUSTA HAHAHAHAHAAHAHHAHA , żałosne

Gość gość
no jestescie 3 miesiace razem i ludzi sie pytasz czy mu dac bo tego chcesz , sama tak napisalas, KRETYNKA, GDZIE TAKIE TEPE MALOLATY SIE RODZA MASAKRA, chlopak zadnego pozytku nie bedzie z ciebie mial, siano w mozgu

Gość olaa1818
Caluje go tylko w usta:-* W******l Cie juz mezus?;-) czy mu opadl xD

Gość olaaa1818
no i robilam loda w gimnazjum jak taka wscibska jestes i co ci do tego ?

Gość gość
brak słow ! masakra , żalosna jestes !!!!!!!!!!!!!

Gość olaa1818
Slaby podszyw:-*

Gość olaa1818
obciagalam i co z tego !!!!!!!!

Gość olaa1818
wez sie lecz idiotko , idz lepiej wpiepsz tego loda ci przejdzie ochota na sex , z malolatami nie gadam ! nara

Gość gość
Odwal sie od mojego meza. On mnie nie r***a bo jsst aseksualny i ma malego. Rozdziewiczylam sie ogorkiem...

Gość gość
co ty do mnie gadasz ???? hahahahaha, chyba cie glowa boli , a malolatka jestes ty dla mnie g****arko

Gość olaa1818
Zlosna suka Hahahahah leze I sie wydalo Ty sama sie pode mnie podszywlas Haha tak myslalaam I jak sie teraz obronisz?;-) masakra Idz juz r****c sie z fagasem bo kompleksy masz:-*

Gość gość
dobry podszyw, jakbys chciala wiedziec , ma wielkiego i jest z******tym kochankiem , bardzo sie kochamy i jest super, a ty sie gon tepa idiotko, do ksiazek w*********j kurefko mloda!

Gość maciej12729
olus nie wysilaj sie jestes za mloda zeby cokolwiek zrozumiec, idz sie uczyc do matury , a nie bedziesz starszych pouczala, pozatym twoja inteligencja chyba rowna sie zero

Gość olaa1818
Haha p******i cie ostro suuuko Murzynska pala xD

Gość gość
ja spadam , nie bede marnowala swojego czasu na takie p*****lniete malolatki, nastepnym razem sie nie pytaj publicznie kiedy dac mu dopy

Gość olaa1818
No juz idz idz o*******c alfonsowi xD pomysl o mnie jak nedziesz polykac suuuko

Gość gość
zazdroscisz? obciagalas lodzika to chyba byl za maly widze, gardla nie rozepchal,ze taka zazdrosna????? zapierdzielaj do ksiazek i uwazaj na wpadke , bo takie jak ty nawet chyba nie wiedza jak sie robi dzieci skoro cykli wyliczac nie umiesz, do widzenia. !

Gość gość
po 3 miesiacach pewnie mu tak obciagasz ze sie dlawisz, ja po tylu miesiacach nawet o sexie nie myslalam, a ty juz r***awi ca

Gość olaa1818
Mi nikt k.u.t.a.s a nie wsadzal haha za to ciebie rozepchali ostro widze xD przy jakiej autostradzie stalas?:-*;-) ciagnijjjjj mala xD

Gość gość
mala to jestes ty dzieconko, narazie. szkoda czasu na takie.