Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaaa1818

nie wiem kiedy przezyc swoj 1 raz

Polecane posty

Gość olaa1818
Te zele skuteczne sa? Co myslicie o tabletkach na 1 raz?i w tym wieku

Gość olaa1818
Nie obrazaj mnie to po pierwsze Nie bede Ci sie tlumaczyc Zreszta czy ja napisalam ze chce juz teraz to zrobic?? Nie .mysle na przyszlosc 20 lat to dziecko? Fajnie Cos jeszcze?boooze ktos ma bol d**y tytyryry;-)

Gość gość
Antykoncepcja hormonalna jest najlepszym rozwiązaniem.

Gość olaa1818
Znaczy moj chlopak ma 20 ja 18 i nie jestem dzieckiem. Ale czy tabletki napewno mi nie zaszkodza?

Gość gość
Nie zaszkodzą.

Gość olaa1818
Mam nieregularny okres? Nie popsuje sie wszystko jeszcze bardziej np po odstawieniu pozniej?

Gość gość
Co rozumiesz pod pojęciem nieregularny okres?

Gość olaa1818
No ze np jednego miesiacw okres dostane.20 a w innym miesiacu 1...

Gość gość
Popracuj nad jasnym i logocznym formułowaniem zdań. Jaka jest długość Twoich cykli - podaj długość 6 ostatnich cykli? I napisz od kiedy miesiączkujesz.

Gość olaa1818
Dostalam 1 raz jak mialam 15 lat Na reszte nie odpowiem bo nie wiem

Gość gość
Współczuję, że ani szkoła ani matka nie nauczyli Cię, że należy prowadzić kalendarzyk, w którym zapisuje się pierwszy dzień miesiączki i długość miesiączki. Zacznij dbać o swoje zdrowie, a dopiero potem pomyśl o seksie.

Gość gość
widac ze dzieckiem jestes, jeszcze po 3 miesiacach chcesz dopy dac, wez dziewczynko sie ogarnij nawet cykli nie umiesz ustalic, dzieci robia dzieci pozniej, 18 lat masz ale jestes bardzo nie dojrzala z tego co tutaj piszesz

Gość olaaa1818
zastanawiam się czy po prostu nie spróbować analnie, wtedy problem antykoncepcji odpada z oczywistych względów...

Gość gość
w dope jeszcze gorzej, jak w ci pe nie dawalas nigy to w dope chcesz, wez smiac mi sie chce z ciebie, a loda robilas juz?

Gość olaaa1818
jak tak ma wyglądać twoja pomoc to lepiej się nie odzywaj, co cie tak te lody interesują? głodnemu chleb na myśli perwersie, tak robiłam, 2 razy w gimnazjum, zazdrość?

Gość gość
w gimnazjum ? to ladna latawica , tutaj piszesz kiedy 1 raz przezyc jak nawet cykli nie potrafisz malolato ustalic, pewnie dopy tez dawalas..

Gość gość
a dajcie spokoj, tu pisze o 1 razie, a lody nawalala w gimnazjum hahahaha, dobre hahahaha

Gość olaa1818
To o lodach i d***e nie pisylam tylko PODSZYW!!! Ale ktos tu jest zalosny Podszywie to ze Cie wala w d*pe nie znaczy ze mnie tez:-)lodziarooo... Ja juz sie nie bede tu udzielac Baw sie dobrze podszywku

Gość gość
malolata ech .... idz robic lody dziewczynko i nauczsie i wyliczac cykle, a pozatym obcych ludzi sie pytasz kiedy masz sie puscic ???? wez sie ogarnij tepa dziewucha, do ksiazek lepiej spiepszaj

Gość olaa1818
Haha smieszna jestes Zazdroscisz ze ktos mnie chce? Bo pewnie jestes paskudna gruba locha Nara:-P

Gość gość
ja mam zazdroscic ? hahaha, jakbys chciala wiedziec jestem o niewiele starsza oD CEBIE I MAM MEZA;*

Gość gość
w twoim wieku bylam o wiele madrzejsza i kapowata a ty to jeszcze dziecko , do ksiazek a nie za sex sie brac

Gość olaa1818
To sie szybko ozenilas xD czyzby wpadka?haha

Gość gość
jeszcze jedno czego mam ci zazdroscic ? ze publicznie pytasz sie kiedy masz si epuscic i ze lody robilas w gimnazjum ? tego mam ci zazdroscic? smieszna jestes g****aro

Gość olaa1818
Hmmm widze ze duzo o mnie wiesz ^^ ciekawie;-)

Gość gość
no ci powiem malolato,ze nie wpadka, mam 22 lata i jestesmy szczesliwi, a o dzidziusiu dopiero teraz myslimy , ale jak na twoj wiek i rozum to o malzenstwie bedziesz mogla myslec po 30 ,tepa g****aro

Gość olaa1818
Hmmm widze ze duzo o mnie wiesz ^^ ciekawie;-)

Gość olaa1818
Kretynko czytaj uwaznie !!! To o lodach byl podszyw ! K****a w reku nie mialam nawet :-* A w gimnazjum to sie nawet nie calowlam wiec s********j

Gość gość
sama napisalas ze w gimnazjum lody robilas hahaha, sama chyba sie juz w tym gubisz , a po drugie, kiedy bylam w twoim wieku i sie mialam z moim aktualnym kochanym mezem kochac nie pytalam sie publicznie obcych osob kiedy to mam zrobic i potrafilam samodzielnie obliczac cykle itd, a ty jestes zbyt tepa na to

Gość gość
kretynka jestes wlasnie tutaj i sie juz nie osmieszaj i tak nie bulwersuj, wracaj do podstawowki , a najlepiej do gimnazjum podszkalac praktyke w lodziarstwie