Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cddfgsgdfhag89

facet odszedl bez slowa nie odpisuje

Polecane posty

Gość gość
Faceci mają inną psychikę, dla niego to pewnie nic nie znaczyło, a dla ciebie bardzo dużo. Życie jest zmienne, nic nie trwa wiecznie, taki urok ma życie i trzeba się z tym pogodzić. Facet dziś jest, jutro go nie ma. Szukasz sobie nowego. I z tym nowym znowu masz fajne chwile, a o poprzednim z czasem zapomnisz.

Gość cddfgsgdfhag89
nigdy o nim nie zapomnę. chyba wysl u ostatniego smsa...

Gość gość
Ja wiem, ze swoje postrzeganie facetów zmienie od chwili jak ten mnie olał. Już sie nie przywiazuję do żadnego, ŻADNEGO. Właśnie, teraz juz będę wiedziec, ze facet raz jest, raz go nie ma. I będę od teraz źle chłopów traktowac, będę wredna i chamska. Widac, ze oni to lubią, bo dla tego byłam za dobra i za miła chyba.

Gość gość
I ciągnąć kasę od nich, niech wydają na ciebie dużo, a jak jakiś biedny bez pracy to w ogóle sobie takim głowy nie zawracać. Traktować faceta jak bankomat, jak psa, nie przywiązywać się, jak coś mu się nie podoba to kop w tyłek, ty masz być najważniejsza i rządzić w związku a nie facet, ma być tak jak ty chcesz. Chcesz się kochać w prezerwatywie, a on nie chce, zmusza cię żebyś brała pigułki anty, a ty nie chcesz, no to papa, bo ty masz rządzić w związku, a nie jakieś bydlę. Jak się coś nie podoba to spadaj do innej, płakać za tobą frajerze nie będę.

Gość ccvfghfdbfhag89
to sie latwo mowi, w moim prypadku niewykonalne, bo ja nawet nie chce patrzec na zadnego innego

Gość gość
olej dziada, nie jest warty twojej uwagi,wiem co mowie