Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z mojego dziecka sie śmieją w szkole że ma rudą mame

Polecane posty

Gość gość

no jestem ruda i piegowata i co z tym zrobie, nie będe sie farbować mi sie podoba mój rudy kolor. Co zrobiłybyście z taką sytuacją?

Gość gość
powiedziałabym dziecku,ze następnym razem jak się będą dzieci smialy to żeby powiedziało im ,ze rudy kolor jest bardzo oryginalny i modny bo jest rzadko spotykany i ze dorosle kobiety i duże dziewczyny specjalnie sobie farbują wlosy na ten kolor i ze wiele aktorek tez jest rudych

Gość gość
Niech im powie tak: Rudy ojciec, rudy dziadek, Rudy ogon - to mój spadek, A ja jestem rudy lis. Ruszaj stąd, bo będę gryzł.

Gość gość
do dzieci nie przemówi takie tłumaczenie zależy w jakim wieku dziecko jeśli młodsze klasy radzę porozmawiać z wychowawcą, pedagogiem, niech coś zrobią z tą sytuacją. A sposób nie pedagogiczny, z którym jednak się spotkałam kilka razy i skuterczny, to rodzic bezpośrednio podchodzi do takiego dziecka, najczęściej jest jeden prowodyr a inni małpują i rozmawia z nim, ton rozmowy różny, trzeba na wyczucie trochę ale skuteczna metoda

Gość gość
przefarbuj się na czarno i po kłopocie, dziecko ważniejsze niż twoje głupie widzi mi się bo ja lubię rudy kolor, do tego jeszcze piegowata to już porażka

Gość gość
powiedziałabym dziecku,ze następnym razem jak się będą dzieci smialy to żeby powiedziało im ,ze rudy kolor jest bardzo oryginalny i modny bo jest rzadko spotykany i ze dorosle kobiety i duże dziewczyny specjalnie sobie farbują wlosy na ten kolor i ze wiele aktorek tez jest rudych A dzieci odpowiedzą mu "p*****l się ty i twoja ruda małpa" :D

Gość gość
nic dziwnego ze dzieci się smieja skoro maja takich p*****lnietych rodzicow,zenada

Gość gość
Hej, ja też mam rude włosy, z których jestem dumna :) Mój mąż ma ciemne włosy, no i spodziewamy się dziecka. Zastanawiam się jaki córka będzie miała kolor włosów ? Napisz autorko jaki kolor włosów ma Twój mąż i jaki kolor synek :) Dzięki, pozdrawiam