Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich polskich celebrytów i celebrytek się brzydzicie kto was wkurwia

Polecane posty

Gość gość

Bo mnie : Tomasz Karolak wstrętny typ ta aktorka Różdżka, Żmuda - Trzebiatowska - straaasznie mnie wpienia jej twarz, jej mowa, okropna odrzucająca osoba :O Bachleda- Curuś jw, ma w sobie cos odpychającego, taka wieśniara która pozuje na laske z elity Piotr Adamczyk - jego zniewieściały głos i aseksualna twarz

Gość gość
ja nie cierpię Mroczków,muchy i wesołowskiego

Gość gość
Kiedyś nie lubiłam Dody, ale teraz jest dla mnie neutralna. Jakub Wesołowski z Czasu Honoru, Komisarza Alexa, gra też w Na Wspolnej - beznadziejny aktor, denerwują mnie te jego miny jakby miał srake. Maciej Musiał - zniewieściały chłopczyk bez talentu, ładna buzia i 10latki mają mokro. Kto mnie jeszcze w*****a ? To super wyluzowane wylansowane 'żuri'' z programow Must be the music, mam talent, master chef, top model etc... Tacy pewni siebie az do obrzydzenia, gnoją ludzi pod publike a sami są g*****i

Gość gość
Mroczki, Ostałowska, Maciek Musiał, Siwiec, Gesslerowa, sporo można wymieniać.

Gość gość
i zapomniałam o Krzysiu Ibiszu. Kiedyś go lubiłam ale po tym co z siebie zrobił tymi operacjami nie cierpię go.

Gość gość
Powiedzmy sobie wprost - 80% polskich tzw celebrytów to ludzie maluczcy, zakompleksieni,wstrętni, nieprzyjemni, słoma z butów wystaje tzw polactwo. Pojawiają się znikąd a potem bye bye, przychodzi nowe bydło. Prawdziwi aktorzy, artyści żyją na uboczu bo nie są kretynami i nie podobają się ''masom''. Jaki naród tacy celebryci 🖐️