Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatka splatka

podoba mi sie brat meza

Polecane posty

Gość gość
chce siedziec obok bo moze bedzie cie smural po udzie lub noga zaczepial :D zaloz koniecznie spodniczke, koniecznie

Gość BezbożnicaSekutnica
Raczej są starsi. Obstawiam, że autorka ma 26 lat, mąż 30 a brat 27 ;) No to się braciszek napalił! Jeśli naprawdę chcesz go do siebie przyciągnąć to zrób tak jak radzi ci mężatka: spójrz na niego raz dłużej, z poważną miną ;) to mu da do myślenia i na pewno spowoduje nawał wyobrażeń :D

Gość gość
w ogole ubierz sie fajnie seksi ale nie wulgarnie i nie wyzywajaco i koniecznie ladne perfumy :D podkresl swoje auty i ukryj mankamenty nie wiem zbyd duzy brzuczek czy szerokie biodra

Gość BezbożnicaSekutnica
Ubierz się skromnie! Będzie bardziej tajemniczo. Seksi pozostaw na spotkania we dwoje :D Z mojego doświadczenia wiem, że to działa na facetów: skromny ubiór i na przykład pończochy, które "przypadkowo" zobaczył, gdy je poprawiałam w przedpokoju. Do tego spojrzenie :D i po dwóch tygodniach byliśmy w wyrze, a sam się powstrzymać nie mógł i to ja dyktowałam warunki spotkań. Więc korzystaj z rad - z jednym zastrzezeniem: związku się nie spodziewaj

Gość pawel79
oj biedne kobiety on cie chce zaliczyc mysli w glowie ma przejrzyste choc w gaciach mu sie gotuje pewnie smieje sie z ciebie za plecami ze taka latwa jestes

Gość 77777777777777777777777777
Paweł- autorka to wie, jednak jest za głupia żeby odebrać to jako obelgę w stosunku do niej. Ona jest jedną z tych z których się korzysta a potem wyrzuca, jak to się robi ze szmata mi

Gość ona2510
O widzę, że zawodowe prostytutki już służą poradą!;-)hahaha dziękuję Bogu ze się szmata nie urodziłam

Gość BezbożnicaSekutnica
Może i teraz się śmieje, ale jak ona to dobrze rozegra to będzie skomlał o zainteresowanie :]

Gość BezbożnicaSekutnica
Wyzywajcie mnie od dziwek, k***w suk i prostytutek :D Uwielbiam polaczkowatą hipokryzję, dokładnie taką samą jaką wykazują bracia narzeczonego. W niedzielę grzecznie wyznają wiarę a w środę pieprzą narzeczoną brata <3

Gość pilksiezyc
Taaa juz widze ten związek hehe.Bedziesz się po fakcie czuła jak scierwo ale roB ja uważasz

Gość mezatka splatka
wiem ze robie to wszystko na wlasna odpowiedzialnosc. ale teraz sie nie wycofam juz za daleko zaszlam.

Sukienka jest doskonała :D A do tego, co się tak bulwersuje. Skąd u Was obsesja bycia łatwą? :D Cóż złęgo jest w seksie? Należy się nim bawić, cieszyć, seks jest dla dorosłych ludzi, a oni są dorosli. Dajcie spokój z tym umoralnianiem dorosłych kobiet :D

Gość BezbożnicaSekutnica
Ładna, choć wybrałabym nieco dłuższą :]

Gość mezatka splatka
czyli mam siadac jutro obok niego czy nie? zreszta pewnie ode mnie to nie bedzie zalezec tylko jak tesciowa nas usadzi. a jak sie ktores z nas przesiadzie to moze byc podejrzane.

Gość mezatka splatka
no moja jest troszeczke dluzsza od tej na zdjeciu ale tez przed kolano.

Sama nie inicjuj siadania koło niego, nawet lepiej byłoby gdybyście siedzieli naprzeciw siebie :D Siedząc obok dasz mu tylko okazję Cię poobmacywać, ale nie patrzeć Ci w oczy, a to jest o wiele bardziej podniecające na tym etapie niż macanki pod stołem ;)

Gość wel11
Dla czego kłamiesz że kochasz męża?Samej siebie nie da sie okłamać, nudzi Ci sie w małżeństwie dla tego zaczęłas ogladać się na innych.nie, nie osądzam cie nie krytykuje -rozumiem Cię, jak kobieta TAKA, kobietę. To nie są uczucia, to tylko chęć przygody, brak chemii we własnym, związku. Cięzko jest opamiętać się, ale proszę - wymyśl sobie inne zajęcie, spróbuj zająć sie mężem, nie wiem - wypad gdzieś razem, romatyczna kolacją , noc w hotelu..Cos co przypomni o Was, o tym jak dobrze Wam było..Po prostu - nie znachodź czasu na myslenie o bracie. I nie ważne co on o tobie myśli - podobasz sie lub chce wykorzystać.. Ty -powinnaś zadbać o swoją rodzinę

Gość mezatka splatka
no to juz sie jutro okaze jak to wyjdzie czy bedziemy kolo siebie siedziec czy nie. ale nie wiem jakbym miala siedziec naprzeciwko niego czy bym wytrzymala jego spojrzenia...

Gość BezbożnicaSekutnica
Mężatka, doookładnie! Usiądź naprzeciw niego, koniecznie! Jeśli będzie chciał Cię smyrać to tylko nogą, to też jest podniecające, niech się z łapami nie pcha. Wymiana spojrzeń to jedna z najlepszych gier wstępnych. Żałuję już nawet, że na spotkaniach rodzinnych nie kontynuuję tego z żadnym z braci, ale byłoby to zbyt oczywiste, no i ten który się wycofał by pewnie zauważył, bo ciągle się na mnie gapi pożądliwie ;D

Gość mezatka splatka
masakra boje sie tego ze jak sie ktos na mnie spojrzy albo na niego to zacznie sie czegos domyslac. bede sie musiala pilnowac caly czas.

Gość gość
Mnie tak kręcił kolega mojego byłego faceta.... Jakie ciacho, poukladane w głowie, super poczucie humoru... Bardzo go lubilam i z czasem serce biło mocniej na jego widok. Pewnego dnia powiedzial mi że mój facet mnie zdradza( upewnil mnie tylko w tym czego się domysalam). Po tym fakcie nasze smsy stawały się coraz bardziej odważne... Skończyło się na tym że zaprosil mnie na dzień przed swoim wyjazdem( wyjeżdżał do pracy)

Gość BezbożnicaSekutnica
Sygnały są łatwe do odczytania dla otoczenia, musicie się pilnować i to mocno :) obdaruj go jednym lub dwoma spojrzeniami a resztę wieczoru przymilaj się do męża :D

Gość mezatka splatka
no zobaczymy moze sie uda jak narazie to jestem w nerwach zeby nikt niczego nie zauwazyl.

Gość mezatka splatka
ide dokonczyc robic obiad bo maz niedlugo wraca z pracy. z tego wszystkiego dzisiaj tylko odgrzewana zupa z wczoraj i nalesniki z dzemem. :)