Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie stara kobita

Czy to moze byc przyczyna ze nie mam faceta

Polecane posty

Gość prawie stara kobita

Od dluzszego czasu mieszkam za granica, a co sie z tym wiaze male szanse na spotkanie polaka wlasciwie swojej drugiej polowki, poki co to trafialam kula w plot, niedlugo mi stuknie 31 i sama nie wiem co robic..

Gość gość
moze wróć do Polski a jeśli nie to może znajdz jakiegoś obcokrajowca, anglika np?nie wiemy gdzie jesteś za tą granicą..

Gość prawie stara kobita
na razie nie chce wrocic do polski moze za kilka lat albo jak juz pode3jme decyzje razem z moja polowka (ktorej nie mam) rozwijam sie tutaj zawodowo i szkoda by mi bylo to zakonczyc chcialabym zdobyc doswiadczenie i papierek zeby miec z czym wraca do pl pozniej, jestem oczywiscie w uk

Gość prawie stara kobita
acha nie chce obcokrajowca, jakos mi to nie podchodzi, wiec ta opcja odpada

Gość gość
mysle, ze masz jeszcze czas, tak naprawdę masz dopiero 31 lat, wiem, ze sporo osób w tym wieku chciałoby już się zakochać, stworzyć dom i rodzinę, alę pamiętaj lepiej poczekać niżeli wpieprzyć się w jakiś chory toksyczny związek, ja osobiście mam 35, mam partnera, jesteśmy zaręczeni, ale dzieci planujemy z 2 lata, pytałam lekarza i mówi, że nie ma w tym nic złego...rozwiń się a potem pomyślisz, daj sobie czas...również pobuszuj na portalach typu sympatia, mozna czasami kogoś wartościowego poznać..

Gość prawie stara kobita
dziekuje kochana, jak na ironie w rodzicach nie mam pocieszenie a wrecz przeciwnie, presje, zaraz musze wracac do pracy wiec zajrze pozniej o ile topik nie umrze,

Gość gość
Nie ma za co dziękować, u mnie też presja była, że swoje lata mam a tu zero perspektyw jeśli chodzi o małżeństwo, ale trafił się super facet i myśle, że będę z nim szczęsliwa, dodam, że jestem lekarzem i w moim gronie koleżnki wychodziły za mąż właśnie po 30stce dzieciaki również pojawiały się po 35:)

Gość cos cienka jestes
ja po roku mieszkania w Holandii poznalam faceta i po 2 latach pobralismy sie :p

Gość prawie stara kobita
no to podobnie jak ja tez medycyna tylko z tej nizszej polki :) ale nie narzekam, mi brakuje tez kogos z innego powodu po prostu nie ejst ciekawie byc samej w obcym kraju niby sie przywyczailam juz tyle lat ale

Gość gość
Ja jestem zwyczajną ortodontką, rewelacji nie ma, także żadna wyższy tudzież niższa półka, grunt to robić co się lubi:)tak na marginesie w dzieciństwie miałam bardzo krzywe zęby i leczyłam się ortodontycznie 4 lata plus operacja chirurgiczna także to przeznaczenie:) Pewnie i Ty znajdziesz ukochanego, najfajniej wrócić do domu gdzie ktoś na nas czeka:)

Gość prawie stara kobita
haha ja tez zakladam druty na zebach tez ortodontyka :) tylko asystentka nie dentystka lece do pracy

Gość prawie stara kobita
w razie w moj mail nivea_01@wp.pl nie mam neta w domu tylko w pracy bo mam nowe mieszkanie i czekam na zalozenie wiec mail jest lepszym rozwiazniem jak ktos chce pisac pa

Gość mężczyzna przed trzydz
Ja miałem podobny "problem" za granicą, nie dane mi było spotkać fajnej Polki (w moim odczuciu fajnej...), dokuczała samotność, znajomi jak to znajomi (różnej narodowości)- fajnie ale na chwilę. No i wróciłem do Polski :P

Gość gość
w ogóle trudno jest znalezc dobrego faceta w kraju też, łatwiej jest małolatą bo kierują się emocjami, a jak kobieta jest ok 30 to myśli już rozsądnie

Gość nrGG42477073
a czy to musi byc ktos z angli mozesz poznac kogos w Polsce :) i pociagnac za soba w pewien sposob pozdrawiam

Gość gość
Sa fajni mezczyzni. ale widzisz wlanie to jest problem, kobieta po 30tsce to chlodna kalkulacja, zero emcjo namietnosci i szalenstwa. A ja chce sie bawic i cieszyc zyciem a nie na pierwszej randce dyskutowac o planie emrytalnym i na jakie studia pojda dzieci.

Gość mężczyzna przed trzydz
Nawet nie to, ale widać jak na tacy o co chodzi, z takimi trzydziestkami. Obczajają od razu, kalkulują, bo najczęściej mężczyzna jest im potrzebny do konkretnych rzeczy/celów... :)

Gość gość
ja tez jestem sama; w wakacje poznałam faceta, ktory mieszka w uk. Moj problem jest taki: ja tam nie chcę wyjeżdżać a on nie chce wracać do Polski..

Gość gość
A ja jestem sam bo tak mi wygodniej i dobrze sie z tym czuje. Dzieki temu moge zmienic prace czy przeprowadzic sie w dowolnym momencie. Wychodze sobie kiedy chce i gdzie chce, jak mam ochote na piwko to nikt mi nie marudzi...wolnosc. Patrze na znajomych, ktorzy sie juz pozenili, maj dzieci a mnie w ogole do tego nie ciagnie. Na szczescie UK to swiecki kraj i ludzie maja w doopie to czy ktos jest sam czy w zwiazku i z dala od rodziny ktora truje doope :P Aha nie jestem zadnym pedalem ani innym zboczencem :P