Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asiula Cebula

To był zły dzień wykrzyknik

Polecane posty

1. Musiałam biegać za wpisami do indeksu, lekko nie było, ale w końcu oddałam mój indeksik do dziekanatu wraz z podankiem o warunkowe zaliczenie roku xD 2. Weszłam do sklepu i bramki zaczęły pikać! ;( Potem bałam się wyjść, krążyłam po sklepie chyba pół godziny, bałam się, że sytuacja się powtórzy ;( na szczęście wyszłam nie pikając, ale co z tego skoro nic nie kupiłam, bo nie mogłam się skupić ze stresu ;( Tylko mnie coś piknęło przy wejściu! 3. Potem złapał mnie deszcz, ukryłam się pod mostem...sama stałam tam i chciało mi się płakać. 4. Kasjerka poprosiła o dowód gdy chciałam kupić argusa..;( 5. A wczoraj wiecie co się stało? Wybierałam tampony w markecie i przypadkowo chwyciłam rozdarte pudełko...tampony wyleciały na ziemię, toczyły się pomiędzy nogami ludzi, a ja musiałam zbierać. Wybiegłam bez zakupów z tego sklepu ;(

Gość gość
o jest moja kochana kurefka co dala dopy za 50zł chlopakowi swojej koleznaki , up

Gość ELA USA
dobrze ci tak

Gość Maz_stanu
dla mnie byl rewelacyjny: 1 bzyknalem idiotke na ladzie w recepcji hotelu, akurat nikogo nie bylo 2. na targach ubilem interes z frajerem ktory sprzedal mi zboze znacznie ponizej kosztow wytworzenia 3. nie zaplacilem taksowkarzowi i on tak fajnie darl ryja jak wysiadalem 4. zgarnalem 3 kroliczki na wieczor, alko w hotelu mam gratis bedzie tworcza nocka

Gość Asiula Cebulusiaa
zapomnialam dodac, ze pękła prezerwatywa podczas stosunku , ajjjjjjjj, pechowy dzien

Gość udbcgytvcatrs
twoje jedyne osiagniecie to ze masz cyce jak donice :classic_cool:

Gość serdelow
A jak jadłaś wieprzu to nie oświniłaś się na ryju?

Gość gość
cellulitowa cebula blee

Gość gość
Ma ktoś foto jej cyców?

Gość gość
dobrze ci tak, wykrzyknik jutro będzie jeszcze gorszy, wykrzyknik!