Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ból piersi

Polecane posty

Gość gość

Witam. Dzisiaj, w 15 dniu cyklu pojawił się ból w piersiach, są bardzo wrażliwe na dotyk (cykl 29-dniowy, więc do miesiączki jeszcze trochę) Czy mam się czego obawiać? Dodam, że ciąża odpada..

Gość gość
tak. jestes w ciazy. w*********j. nastepna please!

Gość gość
Dziewczyna chce po prostu wiedzieć co się z nią dzieje. Darujcie sobie obraźliwe wypowiedzi. Po to chyba jest to forum. Co prawda zdarzają się nastolatki z idiotycznymi urojeniami, ale to nie znaczy, iż trzeba do sprawy podchodzić tak powierzchownie.

Gość gość
Nie jestem nastolatką, mam 24 lata, biorę tabletki antykoncepcyjne regularnie, wiec ciąża jest praktycznie niemożliwa...

Gość gość
Ja wiem, że jest dużo idiotycznych tematów, pytań w stylu "czy mogę być w ciąży". Ja się o ciążę nie pytam. Martwi mnie ból piersi...

Witam ,może to wynik zmian hormonalnych w organizmie . W każdym razie najlepiej udaj się do ginegologa- może warto zrobić mamografię ? Pozdrawiam

Gość gość
Jednorazowy ból piersi i ma robić mammografię? Już pomijam, że mammografia u tak młodej osoby nie jest zbyt skuteczna. Autorko jak Cię głowa albo kręgosłup boli to też od razu zastanawiasz się co się z Tobą dzieje?

Gość gość
Nigdy wcześniej moje piersi mnie tak nie bolały i nie były tak wrażliwe na dotyk. Dlatego też się tym martwię.

Gość gość
Brak masażu