Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Załatwiłam koleżance prace po znajomości a ona teraz działa przeciwko mnie

Polecane posty

Gość gość

i próbuje mnie wygryźć nadal udając ''przyjaciolke'' :( nie wiem co teraz

Gość gość
normalne , ludzie sa wredni , dobrymi checiami ..........wybrukowane

Gość nawijam makaron na uszy
ja bez znajomosci zatrudnialem kilku fachowcow po prostu placilem im tyle zeby im sie oplacalo pracowac i rozwijac w branzy

Gość gość
haha skad ja to znam. Sciagnelam za granice, utrzymywalam 4 miesiace, udostepnilam mieszkanie, zwolnilam sie, znalazlam nowa prace dla nas 2, a skutkiem bylo to, ze grozono mi, napadnieto, wszyscy wrogo nastawieni przeciwko mnie, stracilam prace a na koniec musialam zjechac do Polski, kiedy ta wprowadzila sie do nowej kolezaneczki i szczeskiwa zostala sobie tam. Taka suka. Wszyscy mi odradzali a ja glupia nie sluchalam. Nauka do konca zycia- zalaw obcemu, ten przynajmniej sie odwdzieczy. Zadne kolezaneczki, bo to zawistne zakompleksione suki, to ze potrzebowala twojej pomocy chyba o czyms swiadczy, nieudaczniczki udajace przyjaciolki jak sa w potrzebie, a potem robia wszystko zeby cie wygryzc i zniszczyc, zeby miec to co ty masz a czego one same nigdy nie mialy i nigdy same nie dorobilyby sie

Gość gość
co robic? to samo. Skoro ty tam pracujesz dluzej to chyba wiecej tam znaczysz niz ona. Dobrze ze w pore sie zorientowalas. Rob jej tez za plecami, ochlodz tez stosunki, taka wywloka nie zasluguje na miano twojej przyjaciolki. Masz tez na pewno wiecej kolegow w pracy i znasz ich lepiej, mow glosno co ona ci robi, niech wiedza, moze jak sie od niej odwroca to sie jej odechce, pojdzie tam gdzie jej miejsce i spokornieje

Gość gość
a w jaki sposob probuje cie wygryzc, rozmawialas z nia o tym?