Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olgazpomorza

Zbliza się zima Jakie buty nosicie Są w ogole jakies przyzwoite z goretexu

Polecane posty

Gość olgazpomorza

Szukam ładnych, prostych, CIEPŁYCH, wygodnych butów zimowych. Cena tak do 600zł. Może byc troche wiecej ale wole trzymac sie tej kwoty. Mam ciemnobrazowy plaszcz wiec buty albo ciemnobrazowe albo czarne:)

lepiej uwazaj bo podalas cene butow taka, ze za chwile po prostu cie zjedza.... kazdy kto tu kupuje ciuchy drozsze niz 5zl na wage, ma przej****e... ;P

Gość olgazpomorza
Haha. Chyba tak źle nie jest:) Wiem, że można znaleźc tańsze buty ale co mi po tym jak one są zazwyczaj słabej jakości. Według mnie widać różnicę pomiędzy wykonaniem butów za 200 zł i 600zł. MOże nie tak duża jak w cenie ale jest. Jeśli ktoś ma pomysł na ładne i Ciepłe buty to będę wdzięczna:)))

ale ja cie doskonale rozumiem, sam tez probowalem im wytlumaczyc, dlatego po prostu sympatycznie ci mowie, ze sie nie dalo... :D:P

Gość olgazpomorza
Haha:) No wiem, wiem:) Zastanawiam się nad czarnymi oficerkami. Kurcze tylko takie bardziej sensowne przeważnie są ze skóry a ja chciałabym te powlekane goretexem. Jednak zima nas nie rozpieszcza i nie chcę żeby przemokły:)

Gość vaniliia
ja mam oficerki i na pluchy zwykłe trapery na grubym spodzie, skóra..kupiłam w daichman za ok. 200 wytrzymały zimę

Gość vaniliia
z goretexu nie wiem , o jakich myślisz mam takie traperki, ale jedynie w góry się nadają, na zimę nie, bo się w nich jedzie...podeszwa na zimnie robi się twaeda i jadą jak łyżwy więc te na grubym spodzie mam na mrozy ,śniegi...

Gość olgazpomorza
No gino rossi jest spoko. Mam te botki Gustina w czerni i ze dwie torebki. Serio, skóra nie przecieka? Ja zawsze kupowałam jakieś kozaki z goretexu w ecco, bo się bałam ryzykowac. Może w tym roku zmienię przyzwyczajenia:)

no mowie ci ze musisz dla bezpieczenstwa impregnatem psikac. w takich tubkach jest ala dyzodorant. bardziej balbym sie soli niz przemoczenia, bo jak ci sol najdzie to skora pecznieje... w tamtym roku w srodku zimy tak zniszczylem moje ulubione pantofle. zastanawiam sie jeszcze czy nie pozwac za to miasta warszawa bo nalezy im sie kurde... :( :o

Gość gość
poszukaj w sklepach z wyposażeniem wojskowym, zawodowi często kupują na własną rękę poza tym co im wojsko daje

Gość olgazpomorza
Haha no ja to z wojskiem nie mam za wiele wspolnego:)

Gość gość
to nie są wojskowe sklepy, prywatne żołnierze kupują tam lepsze buty, mundury polowe, saperki, plecaki, noże, szelki na wyposażenie, manierki itd. głównie jadąc na misje

Gość olgazpomorza
ooo

Gość gość
możecie napisać jakie firmy produkują odzież i obuwie lepszej jakości? Bo mi się zdaje, że teraz cena wcale już nie jest wyznacznikiem jakości. Albo trafiam na badziewne firmy albo wam się tylko zdaje, że macie coś lepszego. Kiedyś kiedy żyłam na garnuszku matki ubierałam się w sieciówkach. Sieciówki jak sieciówki wiadomo. Kiedy przeszłam na swoje stwierdziłam, że stać mnie na ubrania lepszej jakości. I powiem wam tak Ubrania z takich sklepów jak np wrangler, lee a nawet levis niczym się nie różnią od ubrań z sieciówek. Może jedynie ceną i znaczkiem. Jeśli chodzi o buty to firmy aldo i vanezia również nie powalają a ecco to już chyba najgorsza porażka ze wszystkich. Buty rozsypują się wręcz od samego patrzenia na nie. No i jeszcze jedna słynna marka. Czyli wittchen. Drożyzna a jakość koszmarna Można byłoby dodać więcej ale chyba nie ma sensu

Gość gość
600zl jej az ci zazdroszcze,mnie nie stac nawet za 100:( ale kupilam w ciuchlandzie za ok 30zl i wytrzymaly cala zime,o dziwo.

Gość gość
buty na zime tylko ze skory

Gość vaniliia
a ecco to już chyba najgorsza porażka ze wszystkich. Buty rozsypują się wręcz od samego patrzenia na nie. i tu cie zkontruję z powodu upałów..przechodziłam w japonkach za 29 całe wakacje! i jeszcze są dobre..

Gość gość
"z powodu upałów..przechodziłam w japonkach za 29 całe wakacje! i jeszcze są dobre" Po pierwsze to nie wiem gdzie kupiłaś japonki ecco za 29zł Po drugie wszystko też zależy kiedy zostały kupione, bo kiedyś ta firma trzymała fason. Teraz jest to bazarowy bubel. Mam w domu chyba z 6 par firmy ecco, które rozsypały się momentalnie.

Już niedługo śnieg, święta, pierwsza gwiazdka. Trzeba się dobrze ubrać. :)