Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysiek z wawy

Modlitwy charyzmatyczne o uzdrowienie i uwolnienie

Polecane posty

Gość gość
Dziękuję za info.

Gość gość
Panu Bogu Chwała i Cześć i Uwielbienie !!! Na wieki wieków. Amen.

Gość gość
Też byłam. Super sprawa ,polecam :)

Gość gość
był ktoś na mszy u ojca Witko ?

Gość gość
u

Wie ktoś gdzie w sierpniu będą odprawiane msze św. o uzdrowienie,najlepiej z indywidualnym błogosławieństwem.

Gość gość
W październiku w Tychach będzie taka msza. Byłam już dwa razy. i zdecydowanie wracam. Niesamowite jakie cuda się dzieją na oczach ludzi.

Gość gość
aż nie mogę czytać tych co tak gardzą, wyśmiewają i szydzą. Mam 23 lata byłam na czuwaniach i takich modlitwach chociaż tylko u mnie w parafii na żadnych pielgrzymkach nie byłam. I w małej naszej parafii nawet - Kobieta została wyleczona z raka. Nowotwór spraw kobiecych lekarze wyjaśnić nie potrafią. Byłam też światkiem uzdrowień z innych chorób. Nie zdajecie sobie sprawy z tego co może uczynić prawdziwa wiara! Jak ktoś wierzy i kocha dostanie to o co prosi. Ale nie, lepiej zwalajcie na brak kasy dla księzy i reklame. Oczywiście na tych modlitwach nikt od nikogo kasy nie bierze... Przyznam, że byłam tam "z doskoku" at w sumie z ciekawości z chłopakiem poszliśmy a nawet kiedyś też miałam takie myslenie jak i Wy. I jak zaznałam nagle spoczynku w Duchu Świętym. Zmieniłam zdanie. To że nie rozumiecie nie oznacza, że musicie to wyśmiewać.

Gość gość
Ty wyzej, wczesniej bylas osoba mocno wierzaca czy poszlas na msze tak sobie, ze zwyklej ciekawosci?

Gość Wiesiek małopolska
Witam. Byłem wczoraj na takiej mszy w Wieliczce moze to smieszne ale diabeł staral sie mi kilka razy to urudnic np widzialem inne godziny tych mszy niż były faktycznie albo utrudniając spowiedź przed mszą. Ufam że moje prosby zostały wysłuchanie. Chwała Bogu.

Gość gość
jak nie dajesz rady, nie wiesz co robić, zwróć się z pomocą do Św. Rity, patronki spraw trudnych i beznadziejnych, Ona Ci pomoże.

Gość gość exe
Zapraszam Was do odwiedzenia wirtualnego klasztoru, który prowadzę. Oczywiście, jeśli bardzo chcecie, ponieważ tylko wówczas jest sens fatygować się. Wystarczy wpisać w wyszukiwarce FORUM WIRTUALNY KLASZTOR Z Bogiem, Drodzy.

Gość gość
polecam: nagrania ze strony: mimj.pl

Gość gość
Trzeba też wiedzieć jak je odmawiać.

Gość Jadwiga Szlanda
dzięki posłudze o. witko mój syn oddalił dziewczyny wyprosił wsparcie na egzaminach między innymi maturalnym a szczególnie rozeznał powołanie dziś idzie na niwę pana michalici, jadwiga szlanda jezus żyje

Gość Mateusz Ceglak
dzięki posłudze o witko odddaliłem dziewczyny wyprosiłem wsparcie na egzaminach między innymi maturalnym a szczególnie rozeznałem powołanie pan posyła mnie na niwę swoją michalici, mateusz ceglak chwała ci jezu alleluja

Gość gość

Regularnie wyjeżdżam na Modlitwę Jezusową organizowaną nad morzem przez halitus.pl. Kompletny relaks i połączenie z naturą. Nic nie uwalnia od stresu tak, jak wspólna medytacja i obcowanie z przyrodą. Ten organizator promuje naturalne metody relaksu, radzenia sobie z negatywnymi emocjami a to wszystko połączone z modlitwą. Nie wyobrażam sobie na ten moment lepszego sposobu wypoczynku i zresetowania codziennych napięć i problemów.