Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katja_21

Jestem obojnakiem

Polecane posty

No to chyba kumam. Zamiast łechtaczki masz siusiaka :-) Tylko pytanie co on ma w środku? To taka pusta rurka? Skoro nie sika i nie tryska... no w sumie łechtaczka też nie sika... Hmm... No to może by Ci jakoś przerobili fajeczkę na guziczka? Przerąbane...

Gość Katja_21
dobra weź już mnie nie dołuj bo sobie ją sama odgryze :P

Gość Katja_21
soooper dzięki :)

Gość załamany ateista lewacki
Skoro może wam wyrosnąć k***s to jednak prawda, że kobieta powstała z żebra Adama. Więc jednak biblia nie kłamie, a Bóg istnieje.

Gość 666_1986
Wiem że temat jest stary, ale muszę to skomentować. Katja jesteś dziewczyną i żadne komentarze i opinie tego nie zmienią, bo masz cipke. Wiadomo że wymiary i proporcje bywają się różne i mogą kogoś szokować, ale bez przesady żadna cipka nie wygląda jak penis i tak samo żaden penis nie wygląda jak cipka, bo to nie to samo. Na necie wszyscy lubią książkowe kształty, ale w rzeczywistości wszystkie te kształty i rozmiary mają swoich wielbicieli, więc spróbuj dać sobie szansę. I proszę Cię nic tam nie odgryzaj, bo ta cipka z obrazka jest naprawdę śliczna. Widziałem różne cipki, ale na tą mógłbym patrzeć godzinami ;)

Gość longplay
Katja21 proszę Cię daj jakiś kontakt do siebie.

Gość 666_1986
Katja załóż tymczasowego maila i daj adres, chętnie pogadam ;)

Gość daria wysokinska
chciałabym z taka dziewczyna piszcie na fejsie do -daria wysokinska. takie mam jedno zdjecie z długimi włosami

Gość gość
Katja_21 chciałbym ciebie poznać szukam taką kobietę, mieszkam w gdańsku. leszek