Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

iPhone 4 kto się zna ponocy

Polecane posty

Gość gość

iPhone 4 kto się zna pomocy mam internet w tel a nie wiem jak w niego wejść bezpośrednio tylko wchodzę przez stronę w smsie o nie wiem tez jak go pózniej rozlaczyc pomocy

Gość gość
Podnosze

Gość gość
Ściągnij przeglądarke z app store

Gość gość
Tak myślałam a jak się go rozlacza ? Dzięki za odp

Gość gość
Przecież safari masz systemowo

Gość gość
A po co rozłàczać?? Iphony mam od lat i nigdy nie wpadłem aby rozłączać. Nie ma takiej potrzeby

Gość gość
Nie wiem bo sama mam androida, ale z przeglądarki wychodzisz normalnie krzyżykiem zamykasz a neta rozłączam w ustawieniach jest funkcja on/off

Gość gość
najwazniejsze czy twoja siec pozwala ci na internet,,, jaki masz abonament ????? jak ktos juz tu pisal ,,,safari jest juz systemowo i nic nie musisz sciagac !!!!!

Gość gość
Tak mam safari tel mam na kartę kupiłam sobie pakiet i nie wiem właśnie czy mam rozlanczac ten internet żeby mi z niego nie leciały jak nie będę używać trochę jestem ciemna w tych sprawach :D

Gość gość
zalezy jakie masz app, niektore same sie aktualizuja i wtady jestes bez swiadomosci w internecie ,,, iPhone fajne jest tylko jak masz abonament i mozesz bez uwazania na koszty z niego korzystac,,,,

Gość gość
Tak mam safari tel mam na kartę kupiłam sobie pakiet i nie wiem właśnie czy mam rozlanczac ten internet żeby mi z niego nie leciały jak nie będę używać trochę jestem ciemna w tych sprawach :D

Gość gość
Ja nawet nie wiem co to jest app wiem tylko ze niedawno go zwrowalam na górze jest liderka E jak mam połączenie z metrem i chyba muszę się jakoś rozlaczuc a nie wiem jak