Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety nienawidzą facetów poniżej 180 cm

Polecane posty

Gość gość

taka prawda

Gość gość
i to tylko ze względu na wzrost. Nawet nie chcą się kolegować, nie znając w ogóle człowieka.

Gość gość
a w jakim wieku są te "kobiety"? 13-16 r.ż.?

Gość gość
niekoniecznie. facet musi być po prostu wyższy od kobiety, nawet o 1 cm ale wyższy.

Gość gość
ale głupie schematy... same się wpędzacie w niewolę umysłową

Tom Cruise jest niższy od Nicole Kidman,a byli piękną parą.

Gość gość
To takie schematy, jak - "facet ma być": a) starszy od kobiety (biedne tzw. stare panny) b) cięższy od kobiety (puszyste odpadają na starcie) c) lepiej wykształcony od kobiety (panie dr i prof. mają wybór niewielki) d) więcej zarabiający od kobiety etc. etc. Który mamy wiek? XXI czy XIX ???

Gość gość
ale bzdura... kolejny zakompleksiony dopisuje teorię wzrostową do nieudacznictwa

Gość losiowatalosia
nieprawda! mam wielu kolegów w okolicy 1,7 i nie dość, że ich uwielbiam bo mają świetny charakter to jeszcze prawie każdy ma u boku piękną i mądrą dziewczynę ;)

Gość pusiaczek_123
Ponizej 180 cm pod ziemia? Nie rozumiem problemu.

Gość gość
autor ma racje

Gość gość
nie zarywajcie do idiotek

Gość gość
Kobiety wyżej s r a j ą niż d u p ę mają :)

Gość gość
Mój ma 175 cm i jakoś nigdy nie twierdziłam że mi to nie odpowiada..

Gość gość
a Mój ma 173 i uważam, że jest najbardziej wyjątkowym kandydatem na męża jakiego poznałam, a wielu się koło mnie kręciło, wysocy też, i co z tego? Nie mieli tego czegoś. Ujął mnie swoim charakterem, poczuciem humoru podobnym do mojego, podobnymi zainteresowaniami i tym, że jest człowiekiem o bardzo szlachetnym, dobrym sercu :) Próbowały mi go odbić dziewczyny sporo tęższe ode mnie - jakoś nie miały barier tak jak piszecie, do faceta drobniejszego od siebie. v Jest piękny wewnętrznie, jest moją bratnią duszą i dlatego cały jest dla mnie piękny :) Bywam od niego wyższa i co z tego? jest z tego dumny, że ma u boku "modelkę" (tak mnie nazywa). Uważam to teraz za atut, łamię jakieś głupie schematy facetów, którzy myślą że byliby lepsi od niego albo mogliby mnie "odbić". v Spotykałam się wcześniej z niższymi od siebie, mieli ok. 164 cm :) podobali mi się głównie dzięki swojej osobowości :) Jak ktoś uzależnia swoje szczęście czy miłość od jakichś miar i wag to mu współczuję, bo może to szczęście odrzucić, zlekceważyć z własnych niedorzecznych kompleksów :(

Gość gość
chlopie powiem tak jak jestes przystojny , masz prace, kase, samochod ,mieszkanie , masz fajne zycie pelne pasji irozrywek to mozesz byc nawet karlem a laski beda za toba szalaly ! To materialne i wygodne istoty za ktore trzeba wszytko robic dlatego !

Gość gość
bzdury ! ja mam 172 cm wzrostu i zawsze podobali mi się wysocy mężczyzni, tacy powyżej 185 cm ale spotkałam JEGO i wpadłam po same uszy :) ma 176 cm wzrostu i będę musiała zrezygnować z butów na obacasach, ale co tam buty, kocham go i reszta jest nieważna :)

kobiety kochaja wysokie obcasy a co a tym idzie wysokich mezczyzn. dziwny widok gdy kobieta idzie w szpilkach i obok niej facet....o glowe nizszy :(

Gość gość
Cytat: "dziwny widok gdy kobieta idzie w szpilkach i obok niej facet....o glowe nizszy" Czyli to najbardziej przeszkadza postronnym? Po co się wpiep rzacie w życie innych? Ważne, żeby samym zainteresowanym było ze sobą dobrze!

Gość gość
jesteś nieudacznikiem z babskiego forum. dlatego kobiety na ciebie leją, a nie z powodu wzrostu. amen.

Gość Pytanie dooo
E tam, głupi ten temat. Nawet Jean Claude Van Damme ma 170 parę, jak i Tom Cruise i jakoś nigdy nie słyszałam, by ktoś ich uważał za nieatrakcyjnych!! Może Wy? Jak ktoś mierzy wartość człowieka tylko centymetrami, to sorry, ale wiele sobą nie reprezentuje i sam ma ogromne kompleksy.

Gość gość
Dlaczego, do cholery, karmicie te pieprzone trolle? Nawet ja teraz to robię, prawda, ale to się zaczyna robić denerwujące. Jakiś zjeb cieszy się jak walnie "kontrowersyjną" opinię, która jest równie przemyślana co polski budżet i patrzy jak ludzie się denerwują i tracą czas odpisując. Really?!

Gość gość
170 to takie minimum u faceta ;)

Gość gość
powodzenie może i miał ale i tak kobiety widziały w nim ścierwo a nie mężczyznę