Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BezradnaSynowa

Mieszkanie

Polecane posty

Gość BezradnaSynowa

Witam. Pytanie jak w temacie dla znających się. Czy da radę przeżyć za 3 tysiące miesięcznie w wynajmowanym mieszkaniu ( dwie osoby dorosłe i półtoraroczne dziecko-wydatki na nie to przede wszystkim mleko Nan i pampersy). Rejon: Podkarpacie.Ogolnie rzecz biorąc najniższe ceny wynajmu i opłat razem zaczynają się od około 1200 zl, może znalazłby też taniej gdyby się uparł.

Gość BezradnaSynowa
Pytam też bo ja i mąż pochodzimy ze wsi, gdzie sporo produktów pochodzi,,z ogródka" a wiadomo że w mieście trzeba za wszystko płacić.Pewnie myślicie że mamy komfort nie musząc za wszystko płacić, ale nie idzie wytrzymać mieszkając z rodzicami jednymi i drugimi.

Gość gość
bardzo podobnie

Gość gość
Ja żyję za ok 5000 dwie osoby mieszkanie 1650 we Wrocławiu. Mało odkładamy ale też nie oszczędzamy się zanadto, jakieś sprzęty, podyplomówki, ja do tego palę paczkę dziennie... Kalkulując powinno dać radę, zwłaszcza, że w mieście więcej okazji do promocji i więcej okazji do dorabiania. Nie ma co mieszkać z rodzicami trzeba odcinać pępowinę i na pewno się uda. W razie czego można zawsze wrócić, ale tak to rzadko sie dzieje jak ktoś chce :)

Gość gość
acha to dzieki:) szkoda ze nikt wiecej sie nie wypowiedzial, nie chcemy podejmowac sie czegos czego nie bedziemy w stanie udzwignac i dlatego pytam...