Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łamacz_serc_pewnych_dam

kobieta porzucona

Polecane posty

to kobieta kochająca najbardziej

Gość gość
to głupie kobiety często, a nie kochające najbardziej

Gość gość
ale przez chwile, potem szybko znajduje klina bo kuma w czym rzecz i ze nie watro bylo

kobieta porzucona nie może być z tym , którego kocha , więc kocha najbardziej tego , którego nie ma

logika kobiety polega na cierpieniu z miłości

...kto z miłości nigdy nie umarł nie potrafi żyć... tralala jezyk.gif x Bardzo mądre słowa.

Gość kasiasty babsztyl
kto z miłości umarł.... ten może robić za dekiel do słoika z ogórami kiszonymi... kto umarł z miłości...ten niech se golnie, strzeli w ścianę z dyńki i zadoopczy najlepszego kumpla/kumpelę czy to jest forum Anonimowych D*pcyngierów i Prawików O Skłonnościami Maschoistyczno-Emocjonalnymi? :P

Gość gość
eee tam zaraz glupie taka kolej rzeczy kazdy przez to przechodzi

Gość kasiasty babsztyl
Ach och jestem Kasanową... Boshe jestem taki Ówodzicielski i seksowny... Jezdem wrarzliwy i wyrafinowany i zaraz siem wkradnem do Tfej dÓszy rzeby ukraść Ci serce...i śledzionę :P Uwashaj bo zaraz Ciem uwiodem mojom siłom woli w promieniu 2 kilometruff :P Uwielbiam takie topiki...

kto z miłości umarł.... ten może robić za dekiel do słoika z ogórami kiszonymi... kto umarł z miłości...ten niech se golnie, strzeli w ścianę z dyńki i zadoopczy najlepszego kumpla/kumpelę x Pewnie kiedyś tym deklem od słoika będziesz,skoro tak twierdzisz;).

Gość rucham_łamacza_serc_pewnych_da
czytanie zwierzeń i złotych myśli uwodzicieli to doświadczenie porównywane z zatwardzeniem :P

Gość kasiasty babsztyl
Boshe xen to straSne normalnie :P giry mi się spociły z wrażenia jakem to przeczytała :P A wiesz, że są na świecie ludzie ostrożni i unikają rozwolnienia zwanego "śmierDŹą z mYłości" dzięki nieco bardziej chłodnemu i rozsądnemu podejściu do życia (oraz rzyci) :P God....Why.... :P

Nie wiedziałam,ale byłaś tak"miła"i uświadomiłaś mnie.

Gość kasiasty babsztyl
zresztą może Ty jesteś talent samorodny normalnie... wróżysz przyszłość innych :P zaYebYste też bym tak chciała... a tak na serio mam pomysła :P jak takiś emocjonalny wielce i się zbulwersowałeś bo jaja sobie robię ze "SMIERDZI z mYłości" to mnie spróbuj uwieść i rozkochac cFaniaku :P prędzej zjesz swoje jajka niż dasz radę :P co tylko potwierdzi moją tezę, iż na szczęście nie wszyscy dostają pie....olca hormonalnego mylnie nazywanego mYłością :P

Gość pijejabole
wale lamaczowi klocka na klate na wlochatym kocu a potem go wale w kakało