Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna bez matury

Polecane posty

Gość gość

co myslicie o dziewczynie ktora nie zdala matury? umowilibyscie sie z taką?

Gość gimbusista
Nie, no cos ty. Bez doktoratu ani rusz.

Gość gość
ile lat?

Gość gość
mam 27 lat

Gość gość
19, nie mowie ze ma studiowac prawo, no ale mature teraz zdac to chyba nie jest problem...

Gość gość
Jak podchodziła i nie zdała to nie. Jak nie podchodziła, to tak, może akurat nie mogła różnie w życiu bywa

Gość gość
...ale czy ja wiem? z drugiej strony do czego ta matura?

Gość gość
moja mama mi cały czas powtarza że nie mam matury i żyje, sprząta biura

Gość gość
Sama byłam taka dziewczyna ! Ale w porę odzyskałam mózg , sie przyłożyłam i zdałam! Czułam sie źle z tym że nie mam matury ,a ..wiesz co myśli taka dziewczyna że po co jej to , że nie potrzebne, jest zwykłym leniem i głąbem !

Gość gość
dokładnie

No bo na cholerę komuś matura. To jest na nic nikomu nie potrzebne. Oceniać wiadomości na bieżąco a nie robić taki cyrk jak matura. Po cholerę to powtarzać z 3 czy więcej lat.

Gość gość
co z tego ze jest ładna i pewnie dzieki urodzie jakos sobie w tym zyciu poradzi. Ale brak matury moim zdaniem przez wiekszosc ludzi bedzie odbierane jako totalne nierobstwo. Co taki przyszly pracodawca ma sobie pomyslec

Gość gość
A matura to naprawdę jest pikus, jak można jej nie zdać? Tylko głupcy jacyś ograniczeni nie zdają i lenie którym sie nie chce siąść nad książkami ! Na odpowiedź "po co mi to" mówię nie wiadomo co w życiu sie przyda więc lepiej mieć niż nie mieć !:-D

Gość gość
Ci którzy odpowiadają że " po co mi to ?" "że matura jest nie potrzebna" "że można sobie tyłek podetrzec" przy tym wymieniają beznadziejna sytuację na rynku próbują wytłumaczyć swoje olewanie i lenistwo ! Moim zdaniem tacy ludzie są bez ambicji!

Gość gość
dziewczyna tora ma takie podejscie raczej nie jest dobrą kandydatka na cos poważniejszego? :)

Gość gość
Jakąś wiedzę trzeba posiadać żeby ją zdać jednak ,nie ma co sie opierać a no może sie uda albo na strzelaniu !bo strzelić to sobie można co najwyżej w głupi łeb w tym wypadku!

A waśnie że nie. Strtzelać można tylko trzeba wiedzieć jak. Dajmy na to są dwie podobne odpowiedzi, to jest duża szansa,m że jedna z nich jest prawidłowa. Tak samo jeżeli po raz 4 wychodzi ci odpowiedź np.,a, to jest duża szansa, że któraś jest niepoprawna. Trzeba myśleć i tyle :) na maturze z polaka wystarczy dokładnie przeczytać teksty, matematyka to czysta logika, a angielski.... Nie znam osoby która by nie zdała. A miałam w klasie dziewczynę która school czytała skul i nie widziała co to present simple.

Gość gość
czyli nie warto wogole z taką dziewczyną czegokolwiek zaczynac?

Gość gość
Jak ktos nie zdal matury to bardzo zle o nim swiadczy niestety. Trzeba byc totalnym glabem zeby jej nie zdac. Nie mowie tutaj o starszych ludziach, bo kiedys byly inne warunki i inne zycie. Poziom takiej dziewczyny musi byc niestety bardzo niski.

Gość gość
zalezy to od wielu czynników, nie mozna przekreślac od rzau ludzi.. jeszze pewnie zda

Gość gość
no ale ja mowie o dziewczynie ktora nie zdała i twierdzi ze nie jest jej do niczego potrzebna i nie zanosi sie zeby chciala ja zdawac w przyszlym roku

No nie wiem. Matura nie jest miarą człowieka, skoro twierdzi, że jej jest niepotrzebna, to może nie jest i wtedy dziewczyna ma rację, bo po co zawrać sobie tym głowę. Może jest super kobietą i wtedy brak matury niczego jej nie ujmuje.

Gość gość
gdyby byla super kobieta to matura nie stanowilaby dla niej zadnego problemy, przeszla by przez nia jak tysiace innych ludzi nie bylo by takiego halo wokol tej matury

Gość Justiiiiiiii
A chlopak bez matury i bez zawodu?

Gość matura to bzdura
:D