Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lipcova

Dostaliście kiedys od rodziców w twarz

Polecane posty

Dziś był pierwszy raz kiedy dostałam od matki w twarz.Jestem w szoku bo wcześnie to się nie zdarzyło. Mam 20 lat.Owszem dostałam kiedyś od matki w d*psko kiedy nie chciałam się uczyć,ale szybko o tym zapomniałam, i było ok.Teraz nie potrafię zapomnieć. Wypiłam kilka piw.około 5-ciu.Pokłóciłam się z matką.Poszłam do jej pokoju żeby wziąć bluzkę z jej szafy.(W dużym pokoju jest wielka szafa więc kiedy nie starcza mi miejsca w mojej szafie to zostawiam ciuchy w jej). Weszłam do jej pokoju i pierwsze co poczułam to pieczenie na policzku. To stało się tak szybko,że nawet się nie zorientowałam. Matka mnie kilka razy przepraszała,ale gdy poleciałam z płaczem do mojego pokoju nic nie zrobiła. Miała to gdzieś.Nadal siedziała i oglądała telewizję.Moja matka naprawdę nie jest taka straszna,ale tym razem przegięła pałę. Najgorsze,jest to,że przez następne ok. 3 lata będę musiała z nią żyć w jednym mieszkaniu 0_o . Po tych kilku latach gdy skończę szkołę i będę miała mam nadzieję jakąś pracę wyprowadzę się i wynajmę swoje mieszkanie. Postanowiłam,że od tego momentu mam zamiar utrzymywać jak najmniejszy kontakt z moja matką,chociaz mieszkamy w jednym mieszkaniu. Placi za mnie i mnie żywi za co jej dziekuję,ale nie mam zamiaru z nią rozmawiać ;/ Ktoś z was tez tak miał? Nienawidzi swoich rodziców?

Gość gość
Jesli masz 20 i uczysz się matka łaski nie robi że cię utrzymuje

Gość crew
Popatrz na to z perspektywy matki, pewnie zrobiła to pod wpływem impulsu i teraz tego żałuje, czcij ojca i matkę swoją i prześpij się z tym. Jutro pewnie dojdziecie do porozumienia

Gość gość
nikogo sie nie bije w twarz, a te piwa kiedy wypialas przed czy po uderzeniu?

kafe jest naprawdę patologią jak ktoś napisze, że ma 18 lat wzwyż to piszą od razu, że łaski nie robią - wyprowadź się. no nie wiem, mam prawo mieć rodzinę, z jakiego powodu miałabym się wyrzucać z domu rodzinnego? opanujcie się z takmi p******ymi komentami.

Gość gość
broken przeczytaj jeszcze raz o łasce, a potem jeszcze raz, powtórz następnie ćwiczenie kilka razy. może Bóg da Ci łaskę czytania ze zrozumieniem.

porąbane to jest. pewnie mają dzieci z wpadek, ojciec ch*j wie gdzie i takie mają myślenie: odchowam do 18. potem może w*********ć. tak się składa, że niby z jakiej paki to jest rodzina, nie obcy ludzie.

Gość gość
a z drugiej strony rodzice nie są od utrzymywania dorosłej panny jeśli by się obijała.

Gość crew
Naczelnik mi nic nie dolega, widzę za to że Ty też potrzebujesz porady

Oczywiście,że wypiłam te piwa przed awanturą,ale pijana nie byłam bo mam cholernie mocna głowę. Nie wiem ile bym musiała wypić żeby być pijaną. Rozumiem,że była zla,że tyle wypiłam,ale walić w twarz. Oczywiście przeprosiła mnie i powiedział,że przypadkiem,poniosło ją,ale sama nie wiem czy jej wierzyć,że to był przypadek. Jesli chodzi o wyprowadzkę wyprowadziłabym się gdybym miała jak.Na razie się uczę. Jeszcze około 3 lat zanim zakończę szkołę.

Gość gość
po 5 piwach BYLAS pijana, choc tobie sie tak nie wydawało. Co nie usprawiedliwia uderzenia w twarz, ale matka miala prawo byc wkurzona.