Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIEWCZYNY czy zmiana wyglądu faceta naprawdę tak na was działa Jestem w szoku

Polecane posty

Gość gość
A ty byś poleciał na pryszczatą? No właśnie ;) i to p********ie o dobrym charakterze itp. ma sens jeśli nie wygląda się źle

Gość gość
niestety autorze gość wyżej ma rację - tak gadasz a prawda jest taka, że jakbyś miał do wyboru brzydką szarą mysz i ładną (a nie plastikowego pustaka), równie inteligentną co brzydula dziewczynę to wybrałbyś ładną. W ogóle ciekawe czy najpierw zagadałbyś do ładnej, zadbanej czy pryszczatej z tłustymi włosami? odpowiedź jest prosta, prawda? nie mówimy tu o skrajnościach typu "brzydka fajna i ładna pusta"

Gość gość
Ładna porządna VS Ładna pusta = Ładna porządna Brzydka porządna VS Brzydka pusta = Brzydka porządna Ładna porządna VS Brzydka porządna = Ładna porządna Ładna pusta VS Brzydka pusta = Ładna pusta Ładna porządna VS Brzydka pusta = Ładna porządna To jest oczywista oczywistość Ładna pusta VS Brzydka porządna = ?

Gość gość
gość no i sam widzisz - tylko w 1 przypadku wyszło, że wybrałbyś brzydką (bo tylko brzydkie były do wyboru) a w innym przypadku zawsze ładna, to jest sedno tematu. autor się oburza, że dziewczyny tak patrzą na wygląd ale to nie prawda - jeśli mają do wyboru fajnego i przystojnego gościa to wiadomo, że wybiorą go nad fajnym brzydalem. Co dalej to już wychodzi przy głębszym poznaniu, bo wiadomo, że zakochanie rządzi się różnymi prawami

Gość sumienna
autorze wątku, większośc ludzi to wzrokowcy, osoba, która nam się podoba musi przykuwac uwagę. Ty również nie zwracasz uwagi na wszystkie kobiety, przeciętne i nieprzeciętne. Tak jest i w tym wypadku. Przecież w życiu codziennym żeby zagadac trzeba się sobie spodobac! Nie podchodzisz do dziewczyny "pierwszej z brzegu". Poza tym na takich mężczyzn teraz "moda". Zarost, ciuchy itd.

Gość gość
"moda" ? co masz na myśli? że ide jak debil za stadem baranów by sie upodobnić? Jedno już ustatlilismy ze po takiej przemianie jest o niebo lepiej od pryszczatego grubasa, a z drugiej strony zarzucacie coś, ze teraz taka "moda" ze niby wszyscy tak robią? ze wyglądam jak gejus? To powiedzcie mi drogie Panie, jak być atrakcyjnym zeby nie budzić tego typu uwag? Gruby pryszczaty źle, kaloryfer/rzeźba ciała, fajnie ubrany, fajny fryz - też źle... ręce opadają

Gość gość
ale nikt nie powiedział, ze to źle, to wręcz bardzo dobrze, że o siebie dbasz - byle nie zniewieścieć (typu różowa koszulka i kilo żelu na włoskach...), chodzi o to, zebyś wyglądał schludnie - to się kobietom podoba i tyle

Gość sumienna
autorze, nie zrozumiałeś :) Teraz u kobiet taki gust, większość lubi jak mężczyzna o siebie dba. A skoro ubierasz się na czasie, zgodnie z modą, powróciła moda na zarost, ubrania podkreślające ciało, a nie worki. Wiem z doświadczenia jakie są reakcje ludzi kiedy idę pobiegac w dresie a wracam z pracy, nie tylko męskie :)

Gość sumienna
nie powiedziałam też że się upodabniasz, chociaż przypuszczam, że wcześniej się izolowałes od tego co "modne i trendy" w powszechnym mniemaniu. Teraz wyszło Ci to na dobre.

Gość gość
chwalisz sie czy zalisz?

Gość gość
Jest coś między byciem porządnym i pustym? K***a :D

Gość gość
Nie oszukujmy się-ważne jest pierwsze wrażenie.Osoba zadbana, atrakcyjna i emanująca pewnością siebie zawsze w pierwszej kolejności zwraca na siebie uwagę. A dlaczego kobiety nie lubią zaniedbanych facetów?Bo skoro nie potrafi zadbać nawet o siebie to jak w przyszłości mógły zatroszczyć się o rodzinę? Istnieje za duże ryzyko że wszystkie obowiązki typu opieka nad dzieckiem, sprzątanie, gotowanie i zarabianie na dom spadną na kobietę, a taka życiowa oferma będzie tkwić całe życie przed TV i użalać się nad sobą... To działa oczywiście w obie strony.Mężczyzna też woli związać się z zaradną, zadbaną kobietą niż zapuszczoną fleją bez perspektyw na życie.

Gość gość
A ja się niestety zabujałem w takiej "fleji" Ona siedzi całe dnie przed kompem, figure ma ok, nie roztyła sie przez to, ale leń straszny, włosy tłuste bo jej sie nawet umyć nie chce, co dzień tylko gada "ah, musze umyć włosy, ale jutro umyje..." a jutro to samo... siedzi na rencie (cukrzyca), do pracy by mogła iść gdy by chciała, właśnie "gdyby chciała"... jej sie nawet obiadu nie chce ugotować, tylko 24/7 komp i komp, twarz tłusta, same pryszcze, żółte zęby bo sie umyc nie chce i jeszcze faje pali... no i łazi cały tydzień albo i dłuzej w tej samej przepoconej bluzie, a sama to tłumaczy tak "no przecież sie nie ubrudziłam niczym to po co mam zmieniać" Kiedyś o siebie dbała, ale potem było coraz gorzej, dramat Mimo wszystko dalej mnie do niej ciągnie (choć to romans internetowy, skype, telefony - trwa to juz prawie 1,5 roku)

Gość czoia
gość Może ona ma depresję, jak ją kochasz, to jej pomóż , ale nie uwagami typu "ogarnij się"

Gość gość
ile masz lat autorze?

Gość gość
pisał już to wczesniej, ale najlepiej sie wyebać w tema, przeczytać pierwszy post hojrakować i po raz kolejny zadawać durne, nie istotne pytania...

Gość gość
przecież to ten cwel co założył prowo o kostnicy

Gość gość
pracujesz w kostnicy?

Gość gość
a po czym go rozpoznałeś? Bo wiesz tutaj na kafe to już troche paranoja i każdy tylko woła prowo, prowo i prowo

Gość gość
Jestem jasnowidzem.

Gość gość
widzę bardzo dużo rzeczy a wy nie zdajecie sobie z tego sprawy

Gość gość
post z 10:08 to też autor

Gość gość
taa takie pierdzieluchy to sobie możesz dzieciakom w piaskownicy pociskać...

Gość gość
zaskoczony?

Gość Moderathore
:classic_cool:

Gość gość
jak wypiszesz które jeszcze posty to wtedy moze bede zaskoczony

Gość gość
Czasem warto się zastanowić co się wypisuje w sieci