Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brata żona dupy nie ruszy do pracy a oszczędza jak wy tutaj domowniczki

Polecane posty

Gość gość
Ale wy glupie babszttyle jestescie,nie macie co robic tylko d**y innym obrabiacie i w czyjes przyslowiowe gary zagladacie,zyjcie i dajcie zyc innym.

Gość gość
Nawet jesli rozwod jest bez orzekania o winie to alimenty zonie przez pierwsze 5 lat sie naleza(chyba ze w tym czasie za maz wyjdzie to juz nie) :)

Gość gość
nie należą się conajwyzej kop w pasożytniczą d*pe

Gość gość
Naleza naleza,wiem bo sama dostaje hehe. A pasozytnicza d*pe to wlasnie kopnelam bo fakt ze pracowal zawodowo nie upowaznial go do traktowania mnie jak sluzacej.

Gość gość
bo chlopy to takie madre sa...k.. "siedze" w domu z polrocznym synkiem i szczerze wolalabym isc do pracy, odwalic swoje i lezec potem. Moj narzeczony o tym wie. Ale co zrobic, jak zdecydowalismy sie na dziecko.

Gość gość
I czym się chwalisz? Że pobierasz alimenty? Że jesteś kobietą która nic nie potrafi? Dla mnie poniżeniem by było brać od mężczyzny alimenty na siebie. Po to mam ręcę,po to myślę aby sama na siebie pracować. Ciekawe czy jakby było na odwrót to czy byś mordę cieszyły?! Gdyby to Twój mąśż leżał d**ę na kanapie a Ty byś z**********a to czy byłoby ok? A potem wziąłbvy rozwód i żadałby idiotko alimentów abys na niego płaciła :O

Gość gość
ale wy glupie jestescie :)! kobieta przez to, ze rodzi dzieci na czesto nizsza emeryture i gorsza place. czesciej ma klopot ze znalezieniem pracy. to chyba lepiej, ze facet ma jakis obowiazek w stosunku do zony tzn. alimenty, niz gdyby przez to, ze urodzila mu dziecko miala przynierac glodem!!!

Gość gość
i co Ci do tego ich sprawa, dorosły jest, a ty zajmij się swoim życiem bo na wredną teściową wyrośniesz

Gość gość
K***a przymierać głodem? Mając dziecko w wieku 10 lat które jest w szkole to suka mogłaby pracować

Gość gość
zalezy od wyksztalcenia i wielu cxynnikow. jesli dziecko ma 10 lat i nie pracowala np. jeszcze w ciazy, czyli ma 11 lat przerwy w zawodzie, to ja watpie, zeby znalazla cos przy takim bezrobociu.

Gość gość
No jak głupia 11 lat przespała w domu to czym się dziwić? Ja znam laskę co jest już 14 lat w domu. Rano wyśle dziecko do szkoły i spi do 12 a potem idzie po zakupy gotuje obiad i idzie dalej spać. Bo co z n udów robić w kawalerce przy braku kasy? Nic jak tylko spać skoro pracować się nie chce.

Gość gość 17
Mój brat zrobił lepiej. Związał się z dziewczyną, która też nie miała ochoty podjąć pracy. Ślubu nie brali. I dobrze. Gdy dziecko skończyło 6 lat odszedł sobie (ma teraz inną). Na dziecko płaci 400zł alimentów, a szanowna mamunia ruszyła wreszcie d*psko i sprząta m.in. to biuro, w którym on pracuje. :D

Gość gość
Ja p*****le ;/ No to brat się wkopał ;/ Może przejrzy na oczy i się rozwiedzie... sąd mu przyzna dziecko tylko pewnie będzie musiał alimenty na nieroba płacić (jeśli ex małżonek popada w niedostatek po rozwodzie to drugi musi na niego płacić przez 5 lat)...