Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przystojny facet x z taką brzydka kobietą

Polecane posty

Gość gość
Można by rzec, że ci z Was, którzy na nią najeżdżają, sami mają jakiś problem. Dobrze napisała i ja to potwierdzam z własnych obserwacji i co? Też zaatakujecie, że księżniczka na ziarnku gorchu? :D To jest tak, że jedni całe życie pracują, żeby się czegoś dorobić, a inni kradną i żyją w luksusie, chyba to chciała powiedzieć ta dziewczyna, jakaś taka niesprawiedliwość, pisała wyraźnie o brzydkich w sensie charakteru i wyglądu, ale najlepiej udawać że nie wiecie o co chodzi, tylko jechać po niej. :D Złośliwi :D

Gość gość
autorka to zwykła zazdrosna zdzira

Gość gość
Żadna niesprawiedliwość, tak jej niedobrze niech szuka przystojnego.

Gość gość
Jak wy to robicie, że jesteście tacy prymitywni? Byłem na wyższym poziomie intelektualnym w przedszkolu, już nie wspominając o podstawówce. Wyobraź sobie, że jeśli wygląd jest twoją jedyną kartą przetargową to masz problem. Uroda w końcu przeminie, a facet musiałby się użerać resztę życia z czymś tak pustym...Jednak fajnie byłoby mieć o czym porozmawiać, bo nawet ten twój przystojniak znudzi się rozmowami o twoich koleżankach i kosmetykach, nie sądzisz?

Gość KtoPytaNieBladziiiiii
Jestem facetem, ktory nie ma problemu z "podrywem". Choc mam swoje granice, flirt to moje hobby. Z doswiadczenia stwierdzam, ze nie liczy sie wyglad ale dusza, serce i wiez - to sa rzeczy najwazniejsze. Poza tym, o gustach i kolorach sie nie dyskutuje. Nie ma obiektywnie ladnych kobiet a modelki, ktorym tak panie chca dorownac, sa z wygladu nijakie bo maja dobrze ciuchy prezentowac a nie odwracac od nich uwage.

Gość gość
"no, wlasnie o tym pisze , czasami to jest tak ze taka piszac brzydko wredna klacz wie jak zarwac naiwniaka i jest juz za pozno , znam takie pary niestety i malzenstwa i to nie tylko moje zdanie bo i otoczenie sie dziwi ze taki fajny facet a ma babe jedze - - z charakteru bo nikt jej nie lubi i z wygladu" _________________________ Ty za to jesteś pikna KOBYŁA, którą wszyscy uwielbiają ujeżdżać, bo masz uległy charakter i jak przystało na kochankę sfrustrowaną, wielokrotnie porzuconą, bo zużytą szlak cię trafia, dlatego znów wyjesz jak niedopchnięta suka na forum. :D

Gość gość
A moze tylko ty tak uwazasz, bo jestes zazdrosna, pomyslas o tym,? Cos w niej musi byc. Sskoro on z nia jest. Ty widzisz jej wady tylko dlatego ze ona jest twoja rywalka, a ona napewno ma tez dobre strony ktore urzekly tejgo faceta

Gość gość
Jak to mówią Mężczyzna zaczyna się po 30 i często fajny przystojny mężczyzna dopiero ok 30 czy po niej zaczyna być faktycznie przystojny + mając faktycznie męskie rysy twarzy a Wy wybieracie sobie facetów mając 16/18+ lat. Znam przykład gdzie facet do 20 był przeciętniak/lekko brzydki w czasie studiów się wyrobił. Zaczął ćwiczyć (płaski brzuch, lekki kaloryfer, ramiona itd. ) wyleczył trądzik, wyleczył zęby i wybielił trochę, zmienił nieco styl ubierania na bardziej odważny. Gdy był przeciętny w czasie studiów związał się z brzydulą na jego poziomie. Po studiach wszystkie jej zazdroszczą bo ma fajnego, porządnego i przystojnego już mężczyznę.

Gość helgaaa
Aż płakać się chce jak się czyta taka dyskusję. Sami sobie powiedzcie dlaczego. Wszyscy maja monopol na ustawianie rzeczywistości - tak ma być i koniec. Ładny dla ładnej i brzydki dla brzydkiej. A jak jest przypadkiem inaczej to jakie to niesprawiedliwe. Mój były mąż jes tbrzydkim kurd*plem i na dodatek złośliwym, mściwym i pamiętliwym typem. Pamięta najdrobniejsze pierdoły sprzed 25 lat o których już nikt inny nie pamięta. Dzieci wrodziły się nie wiem do kogo... Dziewczyny piękne wysokie i zdolne. Syn podobny do mnie, średnio przystojny ale bardzo zdolny, towarzyski, z pasjami, dobrze już zarabia mimo młodego wieku. Córki się uczą jeszcze. Syn może nie taki wysoki bo ma 179 - to niestety trochę genów ojca wziął, dobrze jednak, że nie ma 169 bo to byłby dramat. ;) Ja mam 50, i mam teraz chłopaka kilkanaście lat młodszego. Ma 191 i wyglda jak młody bóg. Jest Niemcem i może dlatego nie ma durnych uprzedzeń. Chciałby ze mną mieszkać na stałe, na razie spotykamy się kila razy w roku po pare tygodni, bo on ma taka pracę, że ciagle podróżuje. Jakoś ja mu pasuję, mimo, ze spotyka ciągle piękne kobiety. może nawet je posuwa w przerwach między kontraktami, ale ja o tym nie wiem. Kiedyś był u mnie parę dni. Jak szliśmy ulicą to wypindrzone laski patryły ze zgrozą, najpierw pewnie zastanawiały się czy to mój syn, a potem jak mnie obejmował to dopiero... ich mina bezcenna hehe. Faceci to zazwyczaj aptrza z zainteresowaniem, ale po widoku ogólnym, on jest ubrany ze stylem ma długie do ramion włosy. W moje dzielnicy, myślałam że mieszkają ludzie na poziomie... doszły mnie ploty, że mam żigolaka :O Tymczasem mój chłopak zarabia o wiele więcej ode mnie . On nie chce dzieci bo uważa, że i tak n ie mógłby poswiecić im zbyt wiele czasu z powodu pracy. Ja raczej nie wpadne bo wiadomo - menopauza . Tak wiec nie grożą brzydkie dzieci po mnnie ,. hehe Ech te uprzedzenia i schematy.

Gość gość
interesujące

Gość gość
Przecież miłość nie patrzy na pesel. Mamy tego wiele przykładów w świecie. a co do podobania to nie to ładne co ładne tylko to, co się komus podoba.

Gość gość
Dopasowanie partnerów :) przeznaczenie wizualnie muszą pasować charakterami. Nie ma czegoś takiego jak brzydka kobieta i przystojny facet :)

Gość gość
Te brzydkie kobiety zawsze będą szukać wad w ładnych taka prawda i na odwrót :D a wiecie dlaczego przystojny facet bierze ładna kobietę bo może łatwo nią manipulować taka ma kompleksy i na odwrót :) bo jak zwiążą się ludzie dobrani charakterami i wizualnie to jest na równi i nie zdradzają i wtedy nie ma problemów :)

Gość gość
zasada jest prosta dopasowanie wtedy jest miłość

Gość gość
Wywłoka też jest brzydka, dlatego dziwię się że przystojny facet chciał ją bzyknąć.

Gość gość
Skoro chciał tylko p*****ać to nie zwracał uwagi na jej wygląd.