Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przystojny facet x z taką brzydka kobietą

Polecane posty

Gość gość

to jest takie ff

Gość gość
zdarza sie a potem dzieciory nieladne albo 1 ladne a drugie brzydkie

Gość gość
bywa a czasem n mysli ze ona jest pikna i ona w to wierzy ludzie maja nawalone w glowach :O

Gość gość
faceci po prostu kochają nie patrzą na wygląd

Gość gość
bzdura , 60 % facetow bierze to co mu sie samo nawinie pod nogi ......wiele malzenstw zawiranych jako umowa bo koles potrzebuje miec d u p e w lozku i ogarniety dom

Gość gość
jak przysotjnemu leniowi nawinie sie myrcha to bedzie mial myrche i wmawial sobie ze wyglad nie jest wazny ....tylko w czasie sexu woli gapic jej sie w tylek niz twarz :O

Gość gość
A ty piękna / piękny? Wątpię :D no jednak dobrze, że jest jakiś procent facetów, którzy patrzą na coś więcej niż cycki i d**a ;)

Gość gość
brzydka nie oznacza od razu FAJNA , ale macie myslenie --- czasami to jest tak : brzydka i niefajna o! bo jak fajna to dla mnie nie jest brzydka bo ma to cos milego w sobie co nadaje jej uroku chociaz nie jest pieknoscia ja jestem ladna , przeykro ze watpisz , nie musze udowadniac i niestety czeto mialam mniej urodziwych facetow od niejednej BRZYDKIEj czyt. niela dnej i glupiej baby

Gość gość
wyżej sfrustrowana kobieta

Gość gość
noooooooooooo nie ukrrywam :D a nie zmieniaa to faktu zxe jest dokl tak jak pisze :D

Przykro mi niezmiernie, że miałaś mniej urodziwych facetów od brzydszych koleżanek, może dlatego, że rozsądny facet nie zwiąże sie z pustakiem?

Gość gość
A kto powiedział, że brzydka jest fajna? Dobrze, że są faceci, którzy nie patrzą wyłącznie na urodę i na te narcystyczne osobowości robiące z siebie sex - bomby ;) Co, brzydka nie może mieć przystojnego? ;)

Gość gość
co to dla ciebie pustak ? i znow mamy rozroznienie ladna nie musi byc pusta , po prostu facet sie boi kobiety ladnej i niepustej ktora musi ZDOBYC , a zdobywaja najczesciej ci ktorzy sami maja o sobie ho ho mniemanie a w rzeczywistosci.....ci to maja odwage :D

Gość gość
To jeszcze nic! Osobiście znam bardzo przystojnego faceta,który związał się z kobietą nie dość że brzydką(delikatnie mówiąc),to jeszcze chorobliwie zazdrosną,leniwą i niezbyt mądrą:/ Odkąd są razem przestała o siebie dbać i przytyła 20 kg. Seksu nie ma między nimi prawie wcale. Nie mam pojęcia co on w niej widzi.

Gość gość
moze miec , napisalam ze dla mnie brzydka to taka ktora przede wszytskim wyglada wrednie i jest wredna z charakteru czyt. glupia piszac kolokwialnie a nie konkretnie ze ma krzywy nos to jest dla mnie brzydkaa, nie

Gość gość
fiku, gadasz sama ze soba i masz jakis wew problem widocznie , pisze o parach ktore ZNAM z zycia, rozmow , obcowania , a nie z okladki magazynu, wyluzuj

"ja jestem ladna , przeykro ze watpisz , nie musze udowadniac i niestety czeto mialam mniej urodziwych facetow od niejednej BRZYDKIEj czyt. niela dnej i glupiej baby" twój obiektywizm jest porażający :D:D

Gość gość
Ty jesteś pusta, czy ładna to już nie wiadomo... Brzydsze koleżanki nie mogą mieć przystojnych facetów? To jest puste i mało życiowe. Ale tak to jest jak prostaczka schudnie 10kg i przefarbuje włosy ;) niewiele dobrego masz w swoim życiu :D

Gość gość
no, wlasnie o tym pisze , czasami to jest tak ze taka piszac brzydko wredna klacz wie jak zarwac naiwniaka i jest juz za pozno , znam takie pary niestety i malzenstwa i to nie tylko moje zdanie bo i otoczenie sie dziwi ze taki fajny facet a ma babe jedze - - z charakteru bo nikt jej nie lubi i z wygladu

Gość gość
Samochwała w kącie stała :D

Gość gość
fikusna nie interesuje mnie co sadzisz bo to nie jest przedmiotem sprawy , po prostu odparlam zarzut ze nie jestem piekna i cie cos boli ? trudno, nie o tym pisze... do twojej wiadomosci, mniej urodziwych nie znaczy ze nie przeystojnych, niestety panowie niektorzy co smolili do mnie mogli tylko pomarzyc bo juz byli w garsci takich wlasnie pan o ktorych pisze dlatego moja frustracja :)

O to mi chodzi, oceniasz wartość człowieka po wyglądzie, nei wazne że facet kocha swoja kobietą, istotne, że dostałaś kosza i o zgrozo! ona jest z brzydsza, kolejna durna księżniczka.

Gość gość
napisalam wyraznie ze nie po wygladzie i wytlumaczylam jak to oceniam, widac masz problem ze soba nie pisze ci tego zlosliwie ale przeinaczasz wszystko co napisalam, trudno ide na obiad bo po co sie dodatkowo frustrowac, milego dnia i co lepsze oni niekoniecznie je kochaja tylko wlasnie az wygody z nimi sa , skad wiem? w koncu mam faceta i w meskim gronie rozne rzeczy sie opowiadaa, wystarczy popytac swoich o czym o nim, papa

Gość gość
A ty to sam cud, miód i orzeszki, z tego co piszesz, szkoda, że nie masz oleju w głowie. Nie dziwię się, że facet wolał brzydszą. Uroda jest kwestią gustu.

Gość gość
lepiej brzydszą ale normalną niż ładną ale księżniczkę

Gość gość
O to mi chodzi, oceniasz wartość człowieka po wyglądzie, nei wazne że facet kocha swoja kobietą, istotne, że dostałaś kosza i o zgrozo! ona jest z brzydsza, kolejna durna księżniczka. Cóż, kolejna durna kobietka siląca się na bycie ładną, która została emocjonalnie w gimnazjum. Nie chce być oceniania po wyglądzie a sama to robi. Masz to na co zasługujesz.

Gość gość
Tak prawdę mówiąc tych na prawdę brzydkich nikt nie chce kijem dotknąć. Większość kobiet jest przeciętna, więc faceci wsród nich wybierają i możesz rozpaczać, że taka ładna a nie masz żadnych przywilejów... No z jakiej racji..