Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Metalowcy z mojej klasy dokuczaja mi bo słucham One Direction

Polecane posty

Gość gość

Np. mam takiego metalowca w klasie co słucha samego satanistycznego darcia mordy np. sabaton i nosi długie włosy jak jakiś pedał i on mi wyrzucił plecak do męskiego kibla i musiałam wyciągać. Mam też taką dziewczyne w klasie co słucha tez takiego darcia mordy - takich zespołów jak Within Temptation, Nightwish czy jakos tak i ona mnie kompnęła glnem w szatni do wf :( co zrobić z ta sytuacją? :( nie poszłam dziś do szkoły ze stresu

Gość gość
co mam zrobić boje sie ich :(

Gość gość
'Satanistyczne darcie mordy -SABATON', zart roku. grzeszysz tymi slowami dziecko.

Wydaje mi się że zmyślasz :D sama słucham metalowego darcia mordy, noszę glany i jakoś nie znam żadnego metalowca, który by kogoś kopał albo dyskryminował ze względu na inny gust muzyczny :o choć muszę przyznać że czasem w duszy miałam chęć skopać niejedną disco-laskę :D

Gość gość
nie zmyślam oni nie są tolerancyjni tylko tacy wulgarni i w ogóle, ta dziewczyna pali papierosy widziałam, co za patologia.

Gość jasminka243231
Po pierwsze Ty tez nie jestes tolerancyjna g****aro napisalas ,ze nosi dlugie wlosy jak jakis pedal !!!! do homosexualnych tez masz problem??? czy do dlugich wlosow.dla nich twoja muzyka moze byc darciem mordy ,ja z dwojha wole posluchac metalu niz one direction:O Ale sluchaj sobie czego chcesz skoro oni maja szanowac twoj gust muzyczny to ty szanuj ich Do KingaStefankaFanka Ja znam pelno metali co dyskryminuja ludzi ,ktorzy sluchaja innej muzyki,wiec juz tak ich nie glaskaj.Sama mialas ochote skopac disco laske.Na was mowia brudasy itd...nie lubie takiej muzyki ,ale sama nigdy bym tak nikogo nie nazwala ani nie pomyslala,zeby skopac

Gość gość
Bardzo dobrze :P Trzeba kopać lamerów co słuchają pedalskich zespołów. Tylko rock :classic_cool:

Gość gość
tylko Napalm Death 🖐️

Gość gość
tylko One Direction 🖐️

Gość gość
Hahahaha

Gość gość
Kinga, moge do Ciebie napisac na meila?:classic_cool:

Gość gość
a podoba Ci sie nowy Carcass?;)

Gość gość
Twoje glany ... Eeee. hmm...