Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znudzona_Desperatka

Co robić w ciąży

Polecane posty

Gość Znudzona_Desperatka

Jestem w 6 tygodniu ciąży (wiem o niej od 5 dni) i jestem już na zwolnieniu, gdyż moja praca zagrażać może mojej ciąży (praca w szpitalu). MASAKRYCZNIE się nudzę! Jestem cały czas senna, bez życia i wigoru. Mieszkanie już wysprzątane, obiady ugotowane na dwa tygodnie, filmy obejrzane, ćwiczyć nie mogę, książki i magazyny już przejrzane. CO JA MAM ROBIĆ! Z tego co czytałam, to wszystkie ciężarne kobiety robią to samo, czyli śpią i oglądają telewizję. Czy my naprawdę nic innego w ciąży nie potrafimy robić? RATUNKU!

Gość krazownick aurora
Przychodzi baba do lekarza ze śledziem na plecach. - Co pani dolega - spytał się doktor? Baba mówi: - Ktoś mnie śledzi.

Gość gość
ja na początku ciąży miałam luzy, ale w ok 5 miesiącu zaczęliśmy remont, wiec sprzątanie. remont trwał długo bo mąż wszystko robił sam po pracy, w między czasie kompletowanie wyprawki i w sumie teraz jestem w 9 miesiącu, wszystko przygotowane. tylko mężowi ugotować jakiś obiad i zamrozić, żeby miał co jeść ja będę w szpitalu. może zacznij sprzedawac coś przez internet. no nie wiem.

odpoczywaj, spaceruj i wysypiaj się jak będzie dzieciątko juz nie bedziesz miała chwili wytchnienia

Gość gość
Ciakawa jeste ma jaka ty prace w tym szpitalu wykonujesz ze moze ona zagrazac ciazy ? Pacjentow na swoich pleach nosisz ;) ?

Gość gość
zgadzam z bożka... wyśpij sie bo potem nie bedzie czasu;) a tak na powaznie.... zmeczenie robi swoje podczas ciazy... ja robilam na szydelku(uczylam sie)... moze ty masz tez cos co chcialabys sie nauczyc?(szycie , robienie na drutach-cos co nie bedzie zabardzo "aktywne")

Gość gość
W 6 tygodniu ledwo i już wszystkim znudzona, chyba strasznie niecierpliwa jesteś ;)

Gość gość
Ja mam to samo z tą różnicą, że jestem dopiero niecały miesiąc w domu, a jestem obecnie w 12 tygodniu, też nie mam co robić, szczególnie, że narzeczony jest w delegacji..ugotuje, posprzątam i nie mam co ze sobą zrobić

Gość gość
A to tylko gotować i sprzątać można w domu, no nie tylko tv ;)

Gość gość
a co innego mam robić ??? moze mi podpowiesz

Gość gość
Ja jestem w 39 tyg ciąży, i w ciąży robiłam wszystko. teraz jest sezon jesienny i liście spadają to je grabie, wcześniej też robiłam wszystkie czynności tylko nie dźwigałam ciężkich przedmiotów i bardziej się oszczędzałam.

Gość gość
Ucz się jakiegoś języka, dokształcaj w zawodzie, wyszukuj przepisy na różne ciekawe dania. Na pewno jest coś co Cię interesuje. zapisz się na jakąś delikatną gimnastykę dla kobiet w ciąży i chodź codziennie. Jeśli lekarz nie ma nic przeciwko to chodź na basen.

Gość gość
Jesteś na zwolnieniu nie więcej niż 5 dni!!!! i już narobiłaś obiadów na dwa tygodnie, wysprzątałaś mieszkanie i przeczytałaś wszytko co możliwe!?!? NA BANK :D To zacznij od początku lub znajdź sobie zajęcie typu ucz się chińskiego ;) też masz problem.

Gość gość
Swoją drogą jak trzeba być nudnym, by się samemu ze sobą nudzić !?!? To co ty na emeryturze będziesz robić, położysz się i będziesz czekać na śmierć?