Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kwiaty doniczkowe zywe sztuczne

Polecane posty

Gość gość

jestem ciekawa ile macie ich u siebie, ja dopiero zaczynam wcześniej nie miałam głowy /małe dzieci, praca.../ mam ich dopiero z 11 i jednego ukorzeniam napiszcie czy też macie sztuczne, do takich jakoś nie mam przekonania ale wiem, ze niektórzy mają

Gość gość
ja nie lubie sztucznych, tandetnie wygladaja ale co kto lubi ;)

Gość gość
sztucznych wcale nie mam i miec nie bede miala a takich normalnych maaaaamm 10 sztuk obecnie :) duze srednie male

Gość lukirure
ja nie ma ręki do kwiatów , kupuje namiętnie storczyki które mi zaraz oblatują dlatego też zakupiłam sobie 3 sztuki sztucznych storczyków ( same kwiatki, gdyż liście mi bardzo ładnie rosną) - wyglądają bardzo naturalnie a ja już nie wstydze się gołych badyli

Gość gość
kukirure mojej kolezance tez nie chcialy kwitnac, kupila odzywke i zaczely ladnie smigac. mozesz sprobowac

lubię i mam dużo, chociaż ograniczyłam ich liczbę i rodzaj, odkąd mam działkę, bo zwyczajnie brakuje mi czasu na pielęgnację w swoim pokoju mam 13 szt., w tym 5 storczyków, 3 skrzydłokwiaty, bluszcz, fikusa, asplenium i gardenię najmniej uwagi wymagają właśnie storczyki, dlatego w pozostałych pokojach mam ich też sporo plus dyzygoteka, paprocie, zioła w kuchni sztucznych kwiatów nei uznaję, to jakby mieć sztucznego psa albo faceta :) /

Gość minimalik
sztuczne nie, ale stabilizowane jak najbardziej :) to taka metoda pielęgnacji kwiatów, że w momencie jak sa w najpiękniejszej fazie rozkwitu to wodę w kwiatach zastępuje się specjalnym roztworem :) i dzięki temu pozostają piękne nawet 2 lata! rosebelle ma takie kompozycje ;)

Gość gość
ja też uważam, że sztuczne to zło :D mam stabilizowane z rosebelle i świetnie się spisują :)