Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Czy ktoś przyzna mi rację na temat pierwszej miłości

Polecane posty

Serial stał się już tak nudny. Czasami mam wrażenie że jest to serial bardziej młodzieżowy niż dla poważnych kobiet które po pracy chcą obejrzeć coś lekkiego. Ostatnio zabójstwo Kaczmarczyka, zdrada Huberta, problemy z Beatą i Filipem. Teraz Marysia rozstanie się z Hubertem? i co dalej. Poza tym jest to serial powiedzmy sobie prawdę na wyczerpaniu. Na wyczerpaniu są także 1. M jak miłość 2. Na dobre i na złe 3. Barwy szczęścia 4. Klan 5. Na wspólnej ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Druga grupa która wlicza się w głupie seriale to: 1. W11 - wydział śledczy 2. Ukryta prawda 3. Szpital 4. Dlaczego ja 5. Zdrady 6. Hotel52 7. Przyjaciółki ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Trzecia grupa to nowość: 1. 2XL 2. To nie koniec świata 3. Czyja wina 4. Wawa NON Stop ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Seriale które można byłoby jeszcze zostawić to: 1. Blondynka 2. Ojciec Mateusz 3. Komisarz Alex 4. Ranczo 5. Świat według Kiepskich 6. Rodzina zastępcza - mogliby zrobić powrót 7. Mamuśki - mogliby nakręcić kolejną serie ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Reszte seriali usunąć i np. dać jakieś latynoskie telenowele czy opery mydlane typu moda na sukces.

Gość gość
Wynocha zboczeńcu !! wczoraj pisałas że brat cie g****i, wczesniej ze policjant, potem ze mialas 3 aborcje , k***a skąd sie takie psychole biora, rodzice wiedzą co wypisujesz w internecie ?

Gość gość
ukryta prawda to gej :O

Gość gość
jak to robisz ,ze masz czas ogladac te bzdury

Gość Ukryta  Prawda
Siedze w wiezieniu za pedofilie to mam czas

Gość Ukryta  Prawda
Przemyciłam smartfona w o*****e