Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W PONIEDZIAŁEK WYPLATA A JA MAM TYLKO 50ZŁ

Polecane posty

Gość gość
Proszę bardzo i smacznego!

Otóż ja wiem co można zrobić! Makaron 5 złotych Dżem 4 złote I już za 9 złotych masz obiad na sobote Na kolacje: Dżem 4 złote I tak samo na niedziele. A ile będzie tej wypłaty

Gość loster
jutro na obiad zapiekanka ziemniaczana(ziemniaki w talarki, kawałek kiełbaski w kostke, cebulki w piórka, marchewki). kolacja chleb z wędliną i rzodkiewką i ogórkiem zielonym nie jest to drogie niedziela rosół -szkielet z kurczaka -warzywa. Kup 30-40 dag mielonego dodaj bułkę i masz mielone z ziemniakami i np. gotowana marchewka. koncentrat pomidorowy i w poniedziałek na reszcie rosołu robisz pomidorową.

Gość gość
Ja mam 100zł do 8 i jakoś musimy przeżyc...

Gość gość
czemu u kazdego taka bieda???????? a macie jakies oszcednosci?

Gość gość
u nas bieda bo mamy kredyt na mieszkanie a ja mam tylko 0.5 etatu ale na szczescie od października mam cały etat i bedzie juz lepiej:)

Gość gość
...50 zł to jest serio dużo. Za 30 zł można kupić serio dużo wawrzyw i ugotować zupę bez mięsa, ryż z warzywami, z jabłkami... jest jeszcze sezon na parę rzeczy, po cholerę sosy z torebki kupować. Wolałabym też zjeść chleb z masłem i jajka niż pastet...

Gość gość
karta kredytowa z limitem zaledwie 1 tys. (albo limit w koncie) i jedziesz. Możesz kupować wszędzie tam, gdzie można płacić kartą a spłacisz ją jak przyjdzie pensja. Proste jak drut, tylko trzeba kumać podstawy finansów domowych.

Gość gość
kochana u nas tak samo, :) nie łam się nie tylko ty źle tak masz

Gość gość
gość Ja mam 100zł do 8 i jakoś musimy przeżyc.. ja tak samo .

Gość gość
ha zaraz sie znajdzie jakas ktora cie zjedzie np po co robilas dzieci jak nie masz kasy.nas jest 4 i w portfelu pusto.a wyplata 10;/ mam dla najmlodszego zapas pieluch mleka kaszek herbatek no ma wszystko.zakupy tez zrobione ale na pewno do 10 nie starczy;/ zawze starczalo ale niestety corka zarazila sie w szkole swierzbem i wydalam prawie 200zł na 3 tubki lyclearu

Gość gość gość niedzielny
A ja zaopatrzony się w - mąka 2 zł - olej 5 zł - dżem 4 zł - ziemniaki 3 kg 3 zł - serek, pasztet 6 zł - wędlina 6 zł - mleko 2 szt. 4 zł - podudzia 7 zł - makaron 3 zl - warzywa gotowe na zupkę 3 zł Razem 43 zł Zostaje 7 zł na chlebek na trzy dni Przygotowałabym Naleśniki z dżemem Rosół z makaronem na dwa dni Ziemniaki z udkami Kanapki z wędlina serkiem itd Placki ziemniaczane Jeśli masz toster kup tostowy chlebek i będzie na ciepło:)