Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarekkk

czy facet z dzieckiem to naprawde taki wielki problem

Polecane posty

Gość gość
To dlatego, że nie chce wychowywać cudzego dziecka albo nie chce dzieci w ogóle.

Gość gość
też bym nie była zainteresowana wychowywaniem cudzego dziecka, a nie jestem młodą dziewczyną tylko po 30-tce. nie mam ochoty na taki ciężar. zawsze traciłam zainteresowanie jak słyszałam, że facet ma dzieciaka

Gość gość
wszystkomok jest jka jest kasa bo wiesz jak baba ma dzieci to do niej kas a przychodzi jka koles ma od niego odchodzi-zobowiazania itp ja bym sie bala potem wspole sprawy wspolne dzieci itp on steci prace i kase bedzie odchodzic od z wpolnego konta i mas z problem

Gość a dla mnie
Jesli mieszkaloby z nami , to bym je pokochala. Mialabym juz gotowe dziecko :) Jednak jestem osoba zazdrosna . Odesxlabym, gdyby facet wciaz wspominal matke dziecka lub gdyby dziecko przyslanialo mu caly swiat.

Gość a dla mnie
Co dla mnie znaczy przyslaniac swiat? To, gdyby facet zyl tylko dla dziecka itp. Tak jak wyzej ktos napisal, to tez wolalabym pana u ktorego dziecko mieszka, niz niedzielnego tatusia.

Gość gość
niektóre kobiety mają takie marzenie by ich ukochany miał dzieci tylko z nimi a nie z innymi ,tak po prostu

Gość gość
ja też raczej bym się wycofała,uważam że osoby z dziećmi powinny wiązać się z osobami z dziećmi,rozwodnicy z rozwodnikami,dla panny kawaler bo inaczej może się męczyć kobieta a wiele jest takich