Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byscie zrobili bedac na moim miejscu

Polecane posty

Gość gość

Przez ostatnie 2 lata pracowalam w Londynie, na czarno, za male pieniadze. Wyjechalam z Polski zaraz po maturze. Jedyny plus jest taki, ze podszkolilam troche jezyk. Teraz szukam tu pracy i nic, jest zle, na wiekszosc miejsc setki CV, ciezko cokolwiek dostac. Planuje powrot do Polski. Ale tak naprawde to nie wiem, co robic...

Gość Mumula
a gdzie jestes w uk?

Gość gość
myslisz, ze w PL jest lepiej?

Gość gość
Londyn. Nie twierdze, ze w Polsce lepiej, ale jesli tu nie masz pracy to tez jest baardzo zle, bo musisz oplacic pokoj, jedzenie, bilet i reszte i za co? Drobne oszczednosci zie szybko rozchodza...

Gość gość
A w Polsce nie musisz?

Gość gość
Oczywiscie, ze tez musze, ale tam przynajmniej mam dom, a tu? Pokij, maly, w biednej dzielnicy za prawie polowe mojej miesiecznej wyplaty...

Gość gość
No i utrzymasz sama ten dom? A jak nie znajdziesz pracy w Polsce? Jak masz kogoś kto Ci tu bedzie pomagał finansowo to wróć.

Gość gość
Jezu, czemu wszysycy sie pchaja do Londynu? :/ Skoro nie masz pracy uderz w inne miejsce, bardziej na polnoc. Taniej. Zapraszamy do Northamptoshire...

Gość gość
Czynsz odpada, jedynie rachunki. Wiem, ze w Polscd jest ciezko, ale w Anglii juz teraz tez i to bardzo

Gość gość
No ale w Polsce jak znajdziesz prace za minimum to tez ci ledwo na rachunki i jedzeni wystarczy. Jak dobrze pojdzie. Moze rzeczywiscie sprobuj w Anglii ale gdzie indziej, nie w Londynie.

Gość gość
Ale zeby sie wyprowadzic to tez trzeba miec na to pieniadze

Gość gość
No to kolezanko jestes w czarnej doopie. Kasy na przeprowadzke nie ma, na zycie tez. To nie wiem co moge doradzic...