Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejne zakatowane dziecko horror

Polecane posty

Gość gość

m.lodz.gazeta.pl/lodz/1,106512,14677677,Zakatowali_3_miesieczna_dziewczynke__Przerazajaca.html?disclaimer=1 Siedzę i ryczę jak to czytam, o maleńkiej Nadii, kruszynce, która tyle wycierpiała w swoim króciutkim życiu...taki skarbek, malutkie, bezbronne dziecko musiało znieść tyle bólu...nie potrafię z tym normalnie żyć. Proszę pomódlcie się za Jej duszyczkę, jeśli jesteście wierzący...Może teraz ten niewinny aniołek zazna trochę spokoju i miłości...

Gość naughlty men
naucz się wklejać linki

Gość naughlty men
Rodzice 3 miesięcznej Nadii aresztowani Sąd tymczasowo aresztował dzisiaj na 3 miesiące matkę zmarłej trzymiesięcznej Nadii, 19-letnią Martynę P. i jej konkubenta, ojca dziecka, 26-letniego Arkadiusza A. – Sąd uwzględnił wniosek prokuratury, której zdaniem zachodziła obawa matactwa ze strony aresztowanych oraz zagrożenie wysoką karą, jaka im grozi – mówi Krzysztof Kopania, rzecznik Prokuratury Okręgowej w Łodzi. Ojciec dziewczynki przyznał się do stosowania przemocy w stosunku do malutkiej Nadii. Matka nie przyznaje się do winy. Wczoraj prokuratura przedstawiła rodzicom zmarłej dziewczynki zarzut zabójstwa córeczki. Grozi im dożywocie. Podczas sekcji zwłok 3-miesięcznej Nadii, biegli lekarze medycyny sądowej stwierdzili m.in. aż sześć złamanych żeber, krwiak głowy, obrzęk mózgu, uszkodzenia śródczaszkowe, a także liczne zasinienia. Te najstarsze ich zdaniem pochodzą sprzed kilku dni. Świadczą, że niemowlę było regularnie bite! Dziewczynka z rodzicami mieszkała w kamienicy przy ul. rewolucji 1905 r. W poniedziałek przed południem powiadomili pogotowie ratunkowe, że ich dziecko nie daje oznak życia. Przybyły na miejsce lekarz stwierdził na główce dziewczynki liczne zasinienia. 26-latek i jego partnerka zostali zatrzymani.

Gość naughlty men
dajcie mi tą sukę i tego gnoja w moje ręce a zobaczą czym pachną połamane żebra !!!

Gość słodka kruszynka była
wejdźcie na jej fb jak tam ludzie jej jadą :>

Gość gość
NIech no tylko ich wypuszczą na ulicę..Bóg mi świadkiem że pokaże im w jakim bólu można umierać...

Gość gość
Ogladalam to dzis w uwadze i tez sie popłakałam,nie wyobrażam sobie jak mozna skrzywdzić Male,bezbronne dziecko, jak pomysle jaki bol mu zafundowali lamiac zebra bijąc..uwazam ze powinni zginąć bestialsko..kara śmierci,jakieś krzeslo elektryczne..cos by ostatnie chwile byly najgorszymi w ich życiu...

Gość gość
daj linka

Gość gość
Dajcie linka do jej fb

Gość naughlty men
jak k****a można tak maleńkiemu bobasowi połamać żebra? pomyślcie sobie jak to musiało boleć maleńkie dziecko któro już wcześniej miało je połamane bo podczas sekcji wykryli że kilka się zrosło, k****a jak mogło spać takie maleństwo z połamanymi żebrami, pewnie non stop płakało i cierpiało k****a jak ono mogło poznawać świat, "bawić się" jak ono mogło kochąć """"""matkę"""""" (tą sukę) a gdzie miłość i czułość a przede wszystkim troska- GDZIE????? przecież takie dziecko potrzebuje tego, k****a dajcie mi namiary na tych sąsiadów j****ych meneli którzy nic nie słyszeli a k****a pojade tak i ich powystrzelam jak kaczki dziadów j****ych

na fb ludzie piszą, że ta Matka się żaliła wcześniej, że coś ją boli tą dziewczynkę. wiedziała, że ją tłucze i nic nie zrobiła, a jej rodzice? gdzie oni wszyscy byli?

Gość gość
Nie obrażaj zwierząt, bo suka nie potraktowałaby tak swoich szczeniąt. Te dwie kreatury powinno się na pale ponabijac żeby zdychali z bólu. Co się z tymi ludźmi dzieje? Jak można coś takiego zrobić dziecku? Aż się wierzyć nie chce, że można być tak okrutnym.

"Kopania mówi, że ojciec - 26-letni Arkadiusz A. - przyznaje, że wielokrotnie bił dziecko. Ostatni raz w dzień przed śmiercią mocno uderzył córkę pięścią w głowę. Dziecko zaczęło się dziwnie zachowywać. Aby "zmyć" siniaki - mężczyzna był przekonany, że znikają w wodzie - postanowił wykąpać dziecko. Po kąpieli odłożył niemowlę do łóżeczka i poszedł odpocząć przed komputerem. Odwiedził ulubione strony internetowe: Facebook i Nasza-klasa. "

Arkadiusz. M. przyznaje, że nie obchodził się delikatnie z córką. Zdarzało mu się, że trzymając ją, uderzał dzieckiem o różne przedmioty, na przykład łóżeczko. A kiedy ktoś dzwonił do drzwi, a on akurat miał Nadię na kolanach, zrzucał ją na podłogę i szedł otworzyć. Mężczyzna nie ukrywa, że nie miał cierpliwości do córki. Mówi, że przeszkadzał mu jej płacz, kiedy zmęczony wracał z pracy. Według śledczych dziecko płakało z bólu, bo bolały je np. połamane żebra. Aby przerwać płacz, ojciec mocno łapał córkę i potrząsał nią.

Gość gość
Jezu co za potwory :(

Gość gość
Gdbym mieszkała w Łodzi nie spoczęłabym póki nie udałoby mi się na nich trafić...choćbym miała nocować pod aresztem!!!!!!!!!!!!!!!! Powinno w Polsce ochodzić do samosądów!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
DObrze ,że odeszła jak najszybciej....nie chce nawet myśleć co działoby się za parę miesięcy...lata bólu i męki....oby jej teraz było lepiej....a matce -k****e proponuje wyjąć na żwyca macicę żeby więcej nie urodziła a temu c*****i obciąć na żywca co trzeba , uciąć dłonie i wydłubać gały...a potem puścić na ulicę , niech zdycha....mogłabym tylko chętnie na niego splunąć...

oni nie wyjdą, są w areszcie i po procesie prosto do pierdla pójdą, ona pewnie będzie siedziała z waśniewską

Gość gość
nadia - patologia

Gość gość
szkoda....kuźwa powinni wypuszczać a w tv tylko powiedzieć że dnia takiego i takiego o konkretnej godzinie zostają wypuszczeni na wolność...moje marzenie....lincz i jeszcze raz lincz....!!!!!!!!!!

Gość gość
Czytam i nie mogę sie powstrzymac od lez, sama jestem matka rocznego kochanego chlopca, nigdy w życiu nie pozwolilabym by ktoś go skrzywdzil, predzej bym tego kogos zabila, w takich sprawach powinni dopuszczać lincz by ci zwyrodnialcy przezywali co co te dzieci.dziecko plakalo i to go w*****alo..jak mialo nie plakac jak je bil i lamal zebra, nie nazwę ich nawet ludźmi...mam nadzieje ze zdechną w cierpieniach

Gość gość
Oby w więzieniu się nimi odpowiednio zajęli. Temu skur******i to powinno się wszystkie kości połamać, żeby zdechł w męczarniach. Tej k*****e zrobić to samo. Jak mogła przyglądać się i.nie reagować? Podobno bała się, że odejdzie od niej i dlatego milczała.No k*****, jakby ktoś spróbował podnieść rękę na moje dziecko, to bym mu ta łapę polamala. Co to biedne maleństwo musiało przeżyć, jak musiała okropnie cierpieć.

Gość naughlty men
k****a ludzie powiedzcie mi co to za kraj że za zabójstwo- BESTJALSKIE te sk****esyny pójdą w miejsce gdzie gnojom dadzą jeść , wyśpią sie, jeszcze pewnie na siłownie pójdą, i nic im więcej nie potrzeba- mają gdzie spać, mają co jeść, co im więcej trzeba a to że ich córa umarła w cierpieniu to już chooj z tym, j****e śmiecie

Gość naughlty men
i jeszcze jednego nie rozumiem, błagam niech mi ktoś to wytłumaczy bo nie usnę- wchodzę na tej szmaty profil na fb, a tam zdjęcia i komentarze moje słońce już z nami, itp k****a o ch*j chodzi? ona pisała tak jakby była podjarana tym że ma dziecko, nawet dodała zdjęcie z tym choojem, mój misiek i... (chyba) moja kruszynka czy coś w tym stylu, o co k****a chodzi bo ja nie czaje, o co chodzi z tym wszystkim????

Gość gość
oni sie rozstali. i chyba wrocili do siebie

Gość naughtly boy
oni sie rozstali. i chyba wrocili do siebie jak ja w takim momencie nie nawidzę rasy ludzkiej ....

Gość gość
w moim serduszku tylko Nadia i moja mama:* dwie najwazniejsze osoby dla mnie i najukochansze na swiecie.. to byly jej slowa z 4 maja. czyli oni sie rozstali. a czy ten koles to ojciec malej?????

Gość gość
Na czolach powinni im wytatuowac napis dzieciobojca. Żeby każdy o tym wiedział jak wyjdą z więzienia.

Gość gość
To ja próbowałam wkleić link, trochę mi nie wyszło bo korzystam z komputera męża i nie mam do niego myszki, sorry za nieudolne wklejanie. Ręce mi się trzęsą do tej pory jak myślę o tych potworach i tym maluszku, Boże, mam nadzieję, że Chrystus jednak czasem zagląda na ziemię i że tą kruszynkę przytuli do serca...