Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pezesadzilai to bardzo

mam dość mojej przyszłej teściowej

Polecane posty

Gość gość
skoro rozmawial a nie pomoglo to pozostaje wymiana zamkow

Gość pezesadzilai to bardzo
To naprawdę nie mile jak ktoś wpada ci do sypialni gdy ty jesteś naga ledwo kołdrą nakryta.

Gość gość
nie masz tak źle.moj maz ma 27lat.codziennie do niego dzwoni i pyta: co powiesz? jak bylam w ciazy to wypisywala do mnie smsy ze jestem miotla,ze unieszczesliwiam meza,ze czatuje na jego pieniadze i bogactwo(tym bogactwem jest wyplata 2400 :D) ze czeka kiedy mnie zostawi.. byly zgrzyty apropo wesela - powiedziala ze ona rzadzi a jak mi sie cos nie podoba to mam nie przychodzic!(na wlasne wesele mam nie przychodzic!!!) mojego syna miala na rekach 3 razy (maly ma 5 miesiecy) poniewaz ZA KAZDYM razem sciskala go tak,ze wykrzywiala mu sie buzia i zaczynal histerycznie plakac a ona sobie z tego nic nie robila i dusila go mocniej.Jak przyjezdzamy w odwiedziny to ona z jego ojciec biora mojego meza do kuchni i tam chca z nim rozmawiac sami,a ja mam z synem siedziec sama w pokoju.sprawy dotyczace slubu byly takze poruszane w kuchni beze mnie.zaprosila nas kiedys na obiad,przyjechalismy o 11 rano a ona pijana jak bela w dziurawej bluzce bez papci paradowala...masz tak zla tesciowa? ja nie mam tesciowej wcale bo odcielam sie od nich,nie jezdze,nie spotykam,bo nie pozwole na takie poniewieranie siebie przez tych ludzi.

Gość gość
Chce kontrolowac ci.

Gość gość
mialam taką wiedzmę przez cale moje małżeństwo.mówiła,ze syna wychowała ,a obca zabrała mąż stał na baczność,a po pijaku przyznawał jej rację na dłuższą metę nie dało się żyć też miałam domek piętrowy po dziadkach,dobrą pracę i po ślubie przeniosłam się do męża,on siebie nie widział w moich stronach,pomimo,ze proponowałam mu,żeby jego mama i babcia zamieszkały na gorze teraz wiem,ze nie chciał zostawić mamuśki, oj dali mi popalić,takie dwa chamstwa,nie nadawałam się do nich wpadala do nas i urządzala synowi awanturę bo czegoś tam nie dopatrzył

Gość gość
zabirzcie jej klucze i po krzyku

Gość gość
Moja teściowa tez jest niezły numer.Ostatnio jak zajmowała się dzieciakami u nas w domu to listonosz przyniósł paczke dla mnie.Dodam do Mojego domu i zaadresowaną do Mnie.No i moja kochana teściowa wzięła i ja sobie otworzyła bo "zuzia chciała"(córka ma 1,5 roczku).Jak wróciłam do domu to myslałm że mnie normalnie szlak trafi.Niektórzy ludzie nie mają żadnych zachamowań

Gość gość
do wyzej-no to po co zostawiasz dziecko takiej niekulturalnej tesciowej? Poradz sobie sama!