Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasze dziewczyny też wkładają sobie ręke do majtek a potem wąchają

Polecane posty

Gość gość

Moja tak robi dyskretnie, myśli ze ja tego nie zauważam, ale ja dobrze wiem co ona robi. Pytanie tylko po co? Inne kobiety też tak sobie wąchają?

Gość gość
a jak się przekonać, czy zapach jest jeszcze podniecający, czy już trochę "zmęczony"

Gość gość
jak zalatuje mintajem to jest jeszcze ok, ale jeśli płastugą to znaczy, że przekroczyła granicę :classic_cool:🖐️

Gość gość
haha serio? ;p

Gość gość
No własnie serio. I ona to robi w trakcie takich normalnych czynnosci codziennych. Ręka szybko czmych w majtki a potem wącha. Nie raz jak widzi ze ja ją jakby przyłapałem to jak ręke szybko wyjmie z majtek, pije np kawe, albo coś tam weźmie do ręki i dopiero po 5-15 sekundach powącha tą ręke, a nieraz tak jakby się w nos drapie, no ale to jest tylko pretekst by powąchać tą ręke. Jej sie wydaje ze ona to robi dyskretnie, ale ja to widze...

Gość gość
to zmień tłuku , dziewczynę, jak cie to drażni, co ma twojego fiuta wąchać?

Gość zmorek
czasem widzę w sklepach takie damulki, prawą ręką zdejmuje ubranie z wieszaka a lewą ręką się 'smyra' po vaginie, ciekawie i śmiesznie to wygląda a powód 'smyrania' jest chyba tylko jeden, kłaki na vaginie odrastają

Gość gość
No dobra niech jej kłaki odrastają i ją swędzi, ale to przeciez mozna sie nawet przez spodnie podrapać. Więc dlaczego ona sie tak wącha? Dziewczyny wy odpowiedzcie

Gość gość
co za tłuk niekumaty, lubi zapach swojej kuciapki, i to wszystko

kur***wa a ty nie wąchasz swoich bąków, i c***a jak walisz gruchę zapach sie roznosi w powietrzu.... jakiś wielki szok a sam by z chęcią wylizał wszystkie pipy ze sklepu, nie pitol :O

Gość martynaaauk
Zupełnie nie wiem. Ja naprzyklad tak nie robię. Trochę to obrzydliwe

Gość hania_bania
Ja zawsze tak robię gdy się czegoś przestraszę albo się stresuje.

Gość gość
wącha, czy piczka już gotowa na szybki numerek, ale taki koniotrzep, skąd mA WIEDZIEĆ

Gość gość
czy gotowa? tylko ze mówie ona to robi w różnych sytuacjach, z rana, wieczora, w południe ostatnio siedziałem przy kompie a ona na kanapie sobie leżała i czytala jakąś księżke i tak obserwowałem ją od czasu do czasu kontem oka i też to robiła, rączka sprytnie do majtusi a potem albo bezpośrednio do nosa, albo najpierw na mnie spojrzała czy ja tego czasem nie widze... a jesli widziałem to ona udaje tak jakby sie nic nie stało, dalej czytała tą książke, ja znów wzrok w monitor i ona wtedy jak ja juz niby nie patrzałem powąchała tą ręke tak i tak...

Gość gość
sisie ❤️ mmmmm :):):):):)

Gość gość
Pewnie seksu jej brakuje.

Gość gość
może ma jakąs grzybice czy cos :D ?

Gość XPDominusXP
głupie przyzwyczajenie i to wszystko

Gość XPDominusXP
Robie tak samo, po prostu sprawdzam czy już czas wziąć prysznic czy może poczekać jeszcze tydzień

Gość Groch

Podobno każdy człowiek świadomie lub podświadomie dotyka swoich okolic intymnych i później wacha rękę. Przy czym nie musi to być oscentacyjne wachanie ale nawet zbliżenie reki w okolice twarzy. Dla naszego mózgu to wystarczy aby sie zorientowac czy jest tam wszystko w porzadku. Chyba nie jest to przecież aż takie "obrzydliwe" skoro inne ssaki wąchają sobie genitalia schylajac się a nawet liżą to i owo aby nie jechało;)