Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oddam ubranka

Polecane posty

Gość gość

Oddam w zamian za 5opak. chusteczek dwie reklamówki ciuszków w rozm. 56-74. Najwięcej jest tam 56-62. Niektóre rzeczy są sprane. Odbiór tylko osobisty w Warszawie na Pradze Południe. Zainteresowanych proszę pisać na email: assasanka@wp.pl

Gość gość
Ponawiam :). Naprawdę brak chętnych? Ubranek jest kilkadziesiąt sztuk. Stan ogólny ciuszków jest dobry, a mi tylko zagracają miejsce, bo synek już z nich wyrósł.

Gość gość
nikt teraz nie przygarnia spranych ubranech

Gość gość
Napisałam, że tylko niektóre są sprane. I właśnie dlatego ich nie sprzedaję tylko proponuję uczciwą wymianę za kilkadziesiąt sztuk ubranek. Zapraszam, więc zainteresowanych ..... bez niepotrzebnych komentarzy :)

Gość gość
to daj za darmo jak ci zalegają a nie wydurniaj sie z tymi chusteczkmai... 50 sztuk czy opakowań?

Gość A od kiedy nie noszenie czapki
Najtańsze chusteczki są chyba po około 3,5 zł.Razy 50 to minimum ponad 175 zł, za dwie torby używanych ubrań? I to nazywasz korzystną wymianą? chyba tylko korzystną dla Ciebie.

Aaa sory, zasugerowałam się wpisem wyżej, a teraz doczytałam w pierwszym wpisie autorki, że chyba chodzi o 5 opakowań, a nie 50. sorki autorko :)

Gość gość
5 opakowań to nie za darmo.

Gość gość
tak jej chodziło o 5 opakowań ale to warszawski żyd i woli żeby zalegały niż ma oddać

Już nie przesadzaj, 20 zł za dwie torby ubrań to chyba nie jest jakaś wygórowana cena. Jak nie będzie chętnych to pewnie i tak odda za darmo, ale skoro można coś na tym skorzystać to czemu nie? W końcu sama tych ciuchów w większości za darmo nie dostała, tylko kupiła za zarobione pieniądze. Więc po kiego grzyba wyjeżdżasz z jakimś żydem? Sama oddaj za darmo, jak takaś hojna.

Gość gość
a skąd wiesz że nie oddaje? wszystkie ubrania zabawki itp oddaje potrzebującym, i co teraz napiszesz mądralo???

Gość gość
Wypowiadające się osoby jeśli mnie nie znają proszę o nie nazywanie mnie Żydem warszawskim itp. Dla waszej wiadomości chodzilo mi o o 5 opakowań a nie o 50. Dwa tygodntemu pracodawca wywalił mnie z pracy na urlopie macierzyńskim dyscyplinarnie. Walczę z nim. w sadzie. Ale nie ukrywam, że teraz będzie mi ciężej z kasą. Więc jeśli mogę coś skorzystać na wymianie..... to czemu nie. Jeśli kogoś stać żeby wydać kilkaset złotych na nowe ciuchy dla niemowlaka to proszę bardzo. Uważam że 5 opak. chusteczek czyli ok. 25zł to nie jest dużo.

Gość gość
nie jest duzo, ale kazdy by chcial za darmo, a poczytaj ile niby ile kazda tu ma na mc :D ja mam zawsze ubaw przy takich tematach, bo jak przyjdzie do czego to kazdy dziad chce za darmo :P

Gość Warszawianka1984
Żyd z Warszawy... ale określenie.. wprost z ust zakompleksionej wieśniary... Każdy kto najeżdża na Warszawiaków jest poprostu nieszczęśliwy tam gdzie mieszka.. a jak przychodzi co do czego np. brak pracy to przeprowadza się do Wawy. Koleżanko, taka wymiana ma charakter symboliczny, i nie jest niczym niewłaściwym.. Ktoś pracował żeby to wszystko kupić, prawda ??? Więc teraz chce się wymienić na coś co mu się przyda, a druga osoba dostanie w zamian dużo ubrań. Tak trudno Ci to pojąć ? Ociekasz jadem pisząc Żyd, nie wypowiadaj się lepiej bo to śmieszne

Gość Mirella90aa
Proste.. kupiła dziewczyna, wydała pieniądze, nie ma obowiązku nikomu oddawać za darmo, nie oczekuje ona w zamian nie wiadomo czego.. uważam, że jest to uczciwe.. zresztą po co ludzie komentuja w chamski sposób jeśli nie są zainteresowani ofertą ?

Gość mama szarańczy
jenyyyyyyyyyyy baby wy nawet złodziejkę zrobicie z Matki Teresy...dziewczyna chce oddać!!! Nie zażądała chusteczek Pampers....to można kupić najtańsze....moja koleżanka ostatnio oddala za darmo wózek spacerówkę nastoletniej mamie ...i dziewczyna przyszła z paczką pampersów największą 4 ...!!! A nikt nie chciał nic w zamian....Ja oddaje do domu małego dziecka...może mamo poszukaj na innym forum bo tu się wiecznie czepiają...a z pewnością jakaś samotna mama weźmie

Gość gość
ok ale niech nie pisze że odda niech napisze ze zamieni albo sprzedam

Gość gość
niiieeeeeeeeee ona pisze za 5ciopak pewnie piwa:D(4+1 gratis):D

Gość gość
z tej strony autorka. widzę, że tu same samarytanki siedzą. zaraz mnie zjecie. może rzeczywiście źle napisałam, że "oddam" powinnam napisać, że "zamienię". ale to nie jest powód żeby po mnie jeździć. niczego złego nie zaproponowałam. Osobom broniącym dziękuję za miłe słowa. A pozostałym no cóż.... A wszystkim życzę miłego wieczoru :)

Gość Agusia_06
Posiadam na sprzedaż ubranka dla chłopca od rozm.50-11 i dla dziewczynki od 50 do 74 Cena: 3zł / szt +kw