Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

akcesoria do wozeczka

Polecane posty

Gość gość

jakie posiadacie akcesoria do wozkow?bo zastanawiam sie czy warto kupic np spiworek na zime,torbe i parasolke na lato.i co tam jeszcze mozna dokupic

Gość gość
w zimie okrywalam corke grubym kocykiem. torba byla przydatna bo moglam w nia wlozyl buylek z piciem i mlekiem, pieluchy., parasolke mialam ale nie bylam z niej zadowolona.

Gość gość
czemu nie bylas zadowolona?

Gość gość
bo trzeba bylo nia co chwile krecic by dobrze zakrywala wozek.

Gość gość
A mi sie w lecie parasolka sprawdzila. Natomiast torba to podstawa moim zdaniem. Polecam tez okrycie na nozki zwlaszcza do spacerowki i folie przeciwdeszczowa. Spiworka nie uxywalam prawie wcsle bo kocyk plus okrycie na nozki wystarczalo.

Gość gość
moim zdaniem śpiworek na zimę jest konieczny, dobrze otula z każdej strony, z dołu też.Torba tez służy nie tylko przy wózku. Z parasolki też nie byłam zadowolona, konieczna była folia na wózek, przydała się też latem moskitiera. Na zimę polecam takie futrzane "rękawiczki", żeby łapki Ci nie marzły na spacerach. Mój synek miał jeszcze w wózku poduszkę-klin, bo ulewał.

Gość gość
tak i folia przeciwdeszczowa. tez potrzebna.

Gość babie
Ja miesiąc temu zamawiałam na interencie Graco Evo i dostałam jako gratis parasolkę, torbe z przewijakiem, śpiworek do spacerówki no i moskitierę. Mam też taką folie ochronną przeciwdeszczową. Wiećej chyba nie potrzeba